- nottoday -

Shopping från Frankrike
Här ser ni det som jag köpte när jag va i Frankrike. Allt detta gick på 600 kr!!! Helt sjukt, på riktigt alltså. Det är väldigt billigt att shoppa där vi var, loved it! Är speciellt nöjd med shortsen, dom är perfekta. Har länge varit ute efter "the perfect pair of jeansshorts", ett par man vill typ leva i. Har  många shorts men är ganska kräsen. Men dessa! Jag älskar dom! Köpte dom på Bershka i Genève när vi var där över en dag för 250 kr! Fett med najs!
Frankrike pt.4
Så, här har ni de sista bilderna från frankrike! Ikväll ska jag hem till Miriam (a.k.a. Kurre) och sova där i hennes lägenhet tillsammans med Sofia. Kvällen lär bli fett grym, saknar mina galna kompisar som jag inte träffat på typ en månad! Löve you guys! (sentimental man blev nu då haha)
Italy/Aosta pt.2
Äntligen fungerar blogg.se igen, gött! Här ser ni hur sjukt fint det var i Italien när vi var där över en dag! Åt nog seriöst mitt livs godaste pizza och promenerade genom staden i +35, vi dog, det var så sjuuukt varmt. På bilden här uppe ser ni min kusin Johanna och vår släktning Gabriella (som kom ner till oss från Sverige efter att vi vart där en vecka själva jag och Johanna). Vi hade så jäkla kul sista veckan. Pricken över i:et på Frankrikeresan var sista kvällen när det var Frankrikes natinoaldag, vilken är en galen jäkla fest helt enkelt i hela landet. Vi åkte in till en stad som heter Evian och såg på fyrverkerier och på natten dansade vi på en stor fest/konsert i hamnen! Vilket drag det var! Och jag kan säga helt säkert att Frankrike lätt har Europas snyggaste killar, just saying haha.