- nottoday -

Hälften av
 
Jahapp, då var hälften av håret avklippt! Känns sjuuukt gött faktiskt! Typ som att jag klippt av mig alla gamla problem och allt som tyngt ner mig under en lång tid! Låter fett klyshigt men så äre haha! Är typ blond nu också...syns dock inte så bra på bilden men men!
 
Nu är jag fan redo att fylla 18 (om en månad woop woop) och allt annat som sommaren har att bjuda på! 
Fredag
 
Äntligen är det fredag igen! Hade både samhällsprov och svenskaredovisning idag i skolan, fy fan haha...Men nu är det gjort! Och jag är pluggfri! Idag var jag även hårmodell åt min kusin Johanna som går frisörlinjen på Nobel. Det va fett kul och hon är så himla duktig. Dock regnade det när jag cyklade hem så lockarna i håret är inte kvar som ni ser på bilden, det var synd.
 
Den här helgen blir det jobb på Toys. Har inte jobbat på tre veckor nu så ska bli gött att dra in lite pengar igen! Ikväll blir det chillkväll hemma med pizza och film, behöver en lugn helg känner jag haha....
 
Puss på er!
'Cause I wanna see you naked
 
 Måste bara visa er det här klippet! Killen är från Sverige och sjunger så sjukt bra. Älskar låten! Men gillar den här mer acustiska versionen än den som finns på spotify. Lyssna och njut nu!