- nottoday -

SUMMER LOVIN '
 
Shit förlåt att jag vart så frånvarande här på bloggen senaste veckan! Har verkligen levt på jobbet (julhandel på Toys'r'us är craaaazzy). Men det är ändå grymt skönt att ha jullov!
 
Vad har jag gjort mer än jobbat den senaste veckan då? Jo, typ handlat julklappar, försökt bli frisk (hade ingen röst senast igår haha, handikapp x 1000 när man jobbar i butik). Sen så var det studentfest med Up&Away på Tempel i torsdags! Och det var G A L  E T kul! Hade verkligen bästa kvällen på typ flera månader. Sjuk hur ens humör kan bli så mycket bättre på bara en kväll.
 
Jobbar även imorgon, men sen blir det jul-ledigt i 3 dagar. Ska fira jul med familjen och bara mysa. Nu ska vi bland annat klä granen! Woho!
 
COUNTING DAYS
 
Burkar ha svårt för vad jag önskar mig i julklapp. Men satte ihop några saker som jag hoppas lite extra på, en ny parfym till skulle va fint och har suktat efter en skinnkjol i evigheter haha.
 
 
PHOTOBOMB
 
HAHHAHA jag dör av skratt varje gång jag kollar på den här bilden jag tog när jag var hos Johanna i helgen. Hon var ju som sagt modell åt ett fotoprojekt jag gör i skolan, så hon hade en lite läskig sminkning. Sen när jag bara skulle ta en vanlig bild i hennes sminkspegel, så hoppde hon in i bilden och gjorde läskigaste minen! Hahah!!! Så jäkla udda bild blev det. Där står jag och försöker le lite, medan Johanna skrämmer slag på en i bakgrunden. Älskar den där knäppa tjejen alltså.