- nottoday -

Sommar i Karlstad
 
Det är ändå rätt gött att va hemma i Karlstad (och i Sverige) nu i några veckor eftersom Elin, Sofia och jag drar på tågluff om två veckor. Helt sjukt, fattar knappt att vi ska åka.
 
Just nu jobbar jag en hel del, "pengar rullar in som det ska det går bra nu" haha. I fredags kom Johanna hit, behövde verkligen träffa min bästi och kusin. Kommer inte träffa henne för än i typ september när skolan börjar, så hemskt. Vi grillade, kvälls/nattpromenerade, såg på film och tjejsnackade, behövdes verkligen!
 
Igår hade jag en mysig kväll med Elin och Sofia. Massa snack och bara chillhäng, har saknat er mina galna och underbara vänner. 
 
 
 
Nerja
 
Shit vilken galen vecka vi hade. Allt mellan himmel och jord hände. Sena utekvällar, solfrossa, dans, goda drinkar, härligt folk, hav, bad, inbrott (japp ni läste rätt) och mycket mer!
 
Som sagt så ja, vi hade inbrott i lägenheten vi bodde i....Jag blev av med min kamera, plånbok, kontanter, smycken och solglasögon. Livet va inte så kul där ett tag. Därav att jag bara kan bjuda på mobilbilder eftersom dom jävlarna tog min favoritkamera....Jävla dret...
 
Men alllt som allt va resan helt underbar! Älskar er tjejer! Ni är bäst. 
 
Spain here we come!
 
Nu jäklar drar vi! En hel vecka i Nerja tillsammans med Elin, Sofia, Anna, Felicia, Agnes, Hilja och Siri! Vi kommer ha så jäkla kul! No return, let's party hard!