- nottoday -

TAKE ME OUT TONIGHT
 
Åh det är så himla fint ute nu. Julbelysningar överallt typ. Vi håller just nu på att sätta upp lite julstjärnor hemma vi också. Mår så himla bra just nu, trots mycket skit. Skumt det där hur små saker kan göra en så himla glad.
 
Idag var det chillaste dagen i skolan. Började 20 i 12, och jag och Fille satt typ i biblioteket och pluggade, lyssnade på julmusik (hahaha) och åt godis i stort sett mellan klockan 1 och 5. Vi har en hel del i skolan, men det var mys faktiskt. Dagens roligaste händelse var nog när jag och Hilja upptäckte att vi hade klätt oss EXAKT likadant idag. Vit långärmad tröja, grå hoodie-väst och svarta jeans! Haha! Vad fan är oddsen liksom?? Eller som Hilja sa: Great minds think alike. Håller helt och hållet med!
 
 
HELGEN SOM VAR
 
Känns som att jag hann med att göra tusen grejer under helgen. Redan i fredags åkte jag till Kristinehamn och hängde där hela kvällen och natten med mina kusiner Johanna och Filip och Filips kompisar. Vi gick ut, spelade biljard (jag vann haha! whaat liksom, jag hade aldrig kört det förut) och hade allmänt kul!
 
I lördags när jag kom hem från Kristinehamn åkte jag till Hilja på kvällen och åt mysigaste middagen med henne, Agnes och Siri. Sen gick Hilja, Agnes och jag på bio, vi såg äntligen Catching Fire! Fy fan va den ägde!
 
I söndags pluggade jag en del (vi har fett mycket i skolan just nu...) och på kvällen kom Benjamin hit och vi bara hängde och chillade. Har typ inte suttit still en sekund den här helgen med andra ord haha!
 
Nu ska jag snart iväg på ett Body Jam pass på SATS och sen blir det plugg resten av kvällen....Yey...