- nottoday -

BAD BOYS
Hade mysigaste och roligaste kvällen/natten/morgonen med Sofia L och Miriam igår. Inte mycket sömn men skratta det gjorde vi en hel del haha! 
 
Ikväll är det ju SÄG:s studentfest "Ursäkta jag kom just från..." på Tempel. Det ska bli galet kul! Ska åka till Elin och fixa mig senare, våra utklädnader är såååå badass hehe....
 
By the way, ni borde lyssna på Zara Larssons nya låt "Bad boys", så bra. Sjukt talangfull (och snygg) den tjejen!
 
 
IT'S LIKE YOU'RE MY MIRROR
 
Lekte lite i photoshop förut med en bild på Selma och här har ni resultatet.
 
Har bara vilat hemma nu sedan jag kom hem från jobbet. Behövligt. Sprang runt lite på stan direkt efter jobbet också, fixade bland annat en ny parfym för min älskade Calvin Klein har varit slut i typ 2 veckor, buhu, så det var skönt att få det gjort! Blev Christina Aguilera Nr.1, love it. 
 
Nu ska jag göra mig iordning för att åka hem till Miriam där kvällen ska spenderas tillsammans med Sofia L.Ska bli suuuuuper mys. 
 
Puss på er. 
 
 
HALLOWEEN
 
Hade så galet roligt i fredags! Det var ju Halloween-fest på Nöjes och vi var ett gäng som förade hemma hos Hilja innan och spelade bear-pong, dansade och skrattade åt varandras uklädnader haha...Mest skrattade vi nog åt Benjamin, Simon, Robin och Albin som var tre banener och en apa haha, så charmigt.
 
Det var kul att rätt många hade gått all in med utklädnad på Nöjes och stämningen var grym! Nu taggar jag SÄG:s studentfest på torsdag när det blir på't igen haha...