- nottoday -

NEW IN
 
Här ser ni min nya skokärlek! Köpte dessa när jag var i Göteborg på lovet, och dom kommer användas flitigt kan jag säga. Love them!
 
Har haft en grym dag än så länge. Gick upp kl 9 och gick ut och sprang faktiskt. Det var ju redan då typ +17 grader ute så jag kunde springa i enbart springtajts och linne, huuuur gött!?? Märkte dock att min kondition suuuger haha, benstyrkan orkade med men inte lungorna, blä alltså. Får bli en hel del springturer till nu den kommande månaden kan jag säga.
 
Sen hade jag en chill skoldag med bara en lektion, söööft. Så som alla mina måndagar ser ut. Har massor av roliga planer nu de kommande dagarna så det ser ut att bli en bra vecka. Det är ju valborg på onsdag också! Woop woop!
GÖTEBORG
 
Har verkligen haft underbara dagar i Göteborg! Om man kan vara kär i en stad så är jag det. Vädret har varit sååå fint och man märkte att våren nästan kommit längre här än i Karlstad. Jag och mamma har promenerat i slottsskogen, strosat på avenyn, shoppat (en HEL del), ätit underbar sushi, druckit kaffedrinkar på en uteservering och bara njutit av staden. 
 
Har, som sagt, fått med mig en del kläder hem. Bland annat studentklänning, studentfestklänning, balskor och balsmycken. Känns skönt att ha allt det fixat! Min balklänning är ju påväg hem till mig just nu iiiihhhh.
 
Jag kom hem från Gbg igår kväll, och idag klockan halv 10 lämnade Agnes, Fille och jag Karlstad för att roadtrippa till Örebro! Shopping (inte så mycket för min del dock haha) och bästa sällskapet gjorde dagen sååååå grym. Har rätt awesome kompisar, knäppa med awesome. 
 
Vädret gör ju alla lovdagar rätt mycket bättre nu också! Sommarvärme typ! Ska försöka ta tillvara på de sista dagarna på mitt livs sista lov nu.
THESE DAYS MAKES ME HAPPY
 
Glad påsk på er dåee får man väl säga! Har haft tre väldigt bra dagar som start på det sista lovet i mitt liv haha! I torsdags kväll kom Micke över. Det var med andra ord dum och dummare som chillade hela kvällen och pratade om allt och inget. Däää va naaajs! Igår körde vi Nerja-tjejer som är hemma (Sofia och Hilja dom jävlarna är ju i Nerja just nu dom..inte alls avis...) en liten påskgrill och myskväll. Det var sjuka sommarfeelings vi fick när vi tände grillen, hade öppen altandörr och spelade hög musik. Galet vad jag gillar er tjejer!
 
Har även hunnit med att jobba både igår och idag (och ska jobba imorgon). Och idag när jag kom hem hade farmor och farfar goa som dom är kommit med ett påskägg till mig haha, påskägg är lika kul även när man är snart 19 hähä.