- nottoday -

BE WITH YOU
 
Well, jag är alltså fortfarande sjuk. Eller ja, jag mår ju okej, men har feber...Och inte vilken feber som helst utan misstänkt körtelfeber. Var hos läkaren i måndags men får slutgiltiga svar på måndag...Yay...
 
Så om dagarna ligger jag hemma i soffan och försöker få febern att inte stiga. Men idag var jag tvungen (fast det var rätt kul) att pallra mig till frisören (hade en tid inbokad since like fooorever) med lite Alvedon i kroppen. Kände att jag fick bita ihop och unna mig det. Skönt att göra sig iordning och fräscha upp håret, även fast jag bara "lurade" mig själv att va frisk haha. Alltid något.
 
Nu är jag back in the couch och kollar One Tree Hill. Serien jag looovade mig själv att aldrig fastna för just därför att alla mina kompisar tjatat så mycket om hur bra den är. Men here I am, fast. Den är ju jääävligt bra haha. Jag erkänner mig besegrad.
 
Saknar att träffa alla underbara kompisar och bara prata om allt och inget. Har liksom varit sjuk i två veckor nu. Det suger! Och eftersom man ligger för sig själv så mycket hinner man ju komma på hur mycket man saknar alla. Skulle jag sprungit runt och haft för mig massa saker eller jobbat skulle jag inte tänkt på det. Gaaaah får damp. Bara att låta tiden visa vad jag har och när jag blir frisk.
 
Puss.
SO YOUNG
 
 Fruktansvärt vacker text i den här låten. Gillar också när Mayer pratar i början, fina fina saker han säger. Lyssna vettja. 
IN BED
 
Sorry för dålig uppdatering den senaste veckan, men ligger hemma med feber och är sjuk. Blä. Efter att ha varit igång, rest, träffat kompisar och jobbat som en galning dör jag av tristess nu när jag bara ligger stilla i sängen. Det enda som är positivt är väl att slippa fixa sig och bara gå i pyjamas, men det är verkligen det enda. 
 
Ville väl helt enkelt bara ge ifrån mig ett livstecken eller något. Nu ska jag återgå till att kolla serier, dricka te och sova. Mhhhm livet alltså......
 
Puss.