- nottoday -

VÄRMLAND
Japp, det är sant, jag är äntligen hemma i Karlstad och Värmland! Åh vad jag har saknat den krispiga vinterluften, granskogarna, dialekten och alla underbara människor som jag har här! 
 
Julen har varit supermysig än så länge. Julafton firades här hemma hos oss med mormor och min morbor. Det var en lagom och lugnt, vilket var exakt det jag behövde efter allt jobb i Gbg. Men sen på kvälllen blev det ändå drag då vi gick över till våra grannar och bästa vänner som hade fullt hus. Kom hem runt 2 tiden haha, men hade sjukt roligt hela dagen!
 
Igår var det ju 25e och hemvändarfest såklart! Fick träffa alla kompisar jag saknat så och det var fest på nöjes hela natten lång. Det känns så konstigt att alla har så olika liv nu och för en enda natt samlas på samma club, träffas, pratar och festar. Det var ju många känslor i kroppen när man träffade alla människor igen. Men mest lyckliga och bra känslor!
 
Nu ikväll ska jag hem till Anna för att träffa Elin, Agnes, Siri och Fille! Så dessa dagar bara fortsätter att vara epic! Love it!
 
CHRISTMAS TIME
 
Har varit rätt frånvarande här på bloggen den senaste tiden eftersom jag jobbar som en dåre just nu haha. Det är c-c-craaazzyyy mycket att göra i en leksaksbutik runt jul. Shit alltså. MEN bara för att jag inte skriver här betyder inte det att jag inte har ett liv utanför jobbet också. För det har jag haha, hyffsat i alla fall.
 
Tar tillvara på lediga timmar före och efter jobb så att jag inte sover bort resten. Har bland annat hunnit med diverse springturer (som blivit längre än tänkt eftersom jag har en tendens att missbedömma avstånden i Göteborg hehe). Har även Powerwalkat med min kära kusin Jacob som även bor här i Gbg. Det är mys med släkt i närheten!
 
Förra helgen tog jag även min "jul på liseberg oskuld" haha. Har aldrig satt min fot på Liseberg under vinterhalvåret, eller över huvud taget på typ 3 år för den delen heller haha. Så kände att det var dags med tanke på att ingången är 200 meter från porten till vårt lägenhetshus!
 
Vädret var för en gång skull ändå ganska behagligt och jag hade verkligen en såååå bra kväll med grymt sällskap. Blev halvt tvingad (nej okej, inte kanske tvingad, men pushad, eller nått heh) att åka Lisebergshjulet. För er som inte känner mig så vet ni kanske inte att jag är sjukt höjdrädd...och då snackar vi på den nivån att jag inte kan hoppa från 3:an på badhuset. Men jag kände att det var dags att växa upp lite haha, så jag åkte runt i det där jäkla hjulet några varv och njöt av ustikten över Gbg. Så med facit i hand var det verkligen värt det. Wow vilken utsikt man hade!
COZY
 
Nu har vårt 40+ liv nått nya nivåer alltså. Jag, Fille och Sofia har varit på sportbaren nedanför oss för att ha lussefika med follk i vår lägenhetsbyggnad som bostadsföreningen bjöd på gratis. Grädden på moset vara att man fick en jullök i en fin kruka också. Låt mig bara HAHAHAHA. Detta är alltså något vi frivilligt gjorde. Gratis är alltid gott! Det var faktiskt riktigt mysigt och glögg är ju livets dryck.