- nottoday -

GÖTEBORG
 
Något av det här skulle jag gärna få med mig hem från Göteborg idag alltså! Johanna och jag sitter just nu på tåget och chillar, älskar verkligen att åka tåg. Så mys!
 
Dagen kommer ägnas åt shopping, sushiätande (!!!), hälsa på Johannas bror och så ska vi bara njuta av den underbara staden som jag förhoppningsvis kommer bo i till höstem/vintern.
 
I'M IN TROUBLE DEEP
 
Bilder från de senaste dagarna as usual. Har ju sportlov nu! SÅÅÅ skönt! Inledde lovet med studentfest på Jaguar i torsdags, eftersom vi i vår klass inte går i skolan på fredagar hehe. Det var en gaaaalet kul kväll som inleddes med förfest med klassen och efter en hel del dans och massor av annat avslutades på McDonalds på Norrstrand med härliga kompisar.
 
Sedan var jag och fikade med Miriam och Sofia i vanlig ordning på Carli i fredags. Det var ju bara allmänt bäst det. Vi hade mycket att catcha upp på alla tre! Åkte därefter på släktträff resten av eftermiddagen och sedan när jag kom hem så spenderades resten av kvällen/natten med en mycket bra person.
 
Annars har jag jobbat nu under helgen! Var en ganska lugn jobbhelg och igår var jag hemma hos Sofia med Hilja, Fille, Agnes och Anna för mello-mys.
 
Imorgon ska jag hämta Johanna i Kristinehamn för på tisdag åker vi till Göteborg! Iiiiiihhh längtar så!