- nottoday -

BABY I'M THINKING IT OVER
 
Då tar jag helg då! Haha! Fick inställd engelska och har ingen skola på fredagar så nu är det helg för mig, huuuur soft. Har kämpat mig igenom skoldagen idag med sjuuukaste träningsvärken från när jag och Fille var på Tabata igår på SATS. Hade fan problem att lyfta te-koppen imorse, illa illa illa. Men nu när vi kommit igång med träningen hoppas vi på lite resultat, i april/maj då jävlar ska formen va tillbaks haha.
 
Nu ska jag göra mig en smoothie innan jag sätter mig och pluggar Svenska (mhmm tjoho...). 
 
Puss på er. 
I'M COMING AT YOU LIKE A DARK HORSE
 
Lite bilder från de senaste dagarna. I onsdags var Anna, Sofia, Fille och jag nere på stan för att intervjua en person till vårt radioprogram och passade då på att äta lunch på stan. Tror stället hette "Klaras" eller något, det ligger typ bredvid Operan och hade godaste salladen jag typ ätit. Omnomnomnom. Tips till er som inte vart där! Galet god mat!
 
Igår sov Johanna hemma hos mig, det var supermys. Hon pendlar egentligen från Krisitnehamn till Nobel (där hon går frisörlinjen) men idag skulle hon börja tidigt så då körde vi en classic sleepover. Hade bästa kvällen på länge haha, älskar den tjejen alltså. Och som vanligt när hon är här fick inte mitt hår vara ifred (skräll frisörer) så hon lockade det sååå fint, önskar jag kunde göra likadant haha.
 
Idag är jag ledig! Vilket jag är varje fredag hela resten av våren! HUR GÖTT!? Har liksom helg i tre dagar haha. Så nu bara chillar jag hemma och ikväll bär det av hem till Fille där jag ska vara med Sofia och Agnes hela kvällen innan vi drar till Tempel! Nyöppning med nytt dansgolv! Är sååå sugen på att dansa!! Woho!
 
Puss på er.