- nottoday -

BABY I
 
Såhär kul har jag ikväll haha. Är hemma och slappar så passade på att måla lite på mina naglar. Sånt som jag gör när jag inte har något bättre för mig i princip. Lite musik, lite chill i sängen, lite slötittande på film osv osv.
 
Älskar ändå sånna här kvällar också. Ibland är det skönt att inte behöva vara social eller känna sig tvingad att prata med någon. Bara va liksom. Låter som största enstöringen med social fobi nu eller något haha, men ärligt, fan va gött det är och vara själv ibland. Det är ju också när man är själv som man kommer på vem och vad man saknar, eftersom huvudet töms på tankar och ord. Shit vad deep det blev nu. Det var inte meningen. Men ni förstår min poäng. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. 
 
Puss.
LIKE I CAN
 
Eftersom mitt liv är hard work work just nu tar jag tillvara på de lediga tagarna jag får (yolo lixom...haha). Så i måndags åkte jag till Norge och Jessheim för att hälsa på André. Bilresan dit var väl...ja...intressant, fick klara mig utan gps när jag kom in i norge (pga inget internet) och när vägen jag planerat att ta visade sig vara none existing, ville jag sjuta mig själv haha. Kände att Icona Pops "let's get lost" passade där. 
 
Men jag kom fram tillslut (hur fasen det nu är möjligt, men lite mer ego fick jag av att jag faktiskt lyckades hähä). Hade två grymma dagar med ett sällskap som inte kunde blivit bättre. Fick till och med bada i havet (!!!) i Oslo, ville bara vara kvar i vattnet och aldrig mer gå upp, bara drifta iväg bland vågorna (slowly drifting, drifting awaaaayy) och njuta av hur varmt det var, såå härligt!
LOVERS ON THE SUN
 
Hade en grym kväll igår med Agnes, Elin, Fille och Siri! Sommar när den är som bäst. Slutade jobbet redan 4 och bara åkte raka vägen hem och deckade i typ en timme haha, trött.se eller vad. Men åkte till Agnes sen på kvällen och vi alla (utom Siri som kom senare på kvällen) åkte och handlade. Vi kände att maten och dukningen blev lite "Ernst style" och tryhard haha, men gott det var det!
 
Det blev även lite kvällsbad i älven och Elin och Agnes hade hoppuppvisning haha. Vädret var ju bara föööööör fint! Resten av kvällen myste vi soffan framför Sex and The City filmen och slöade. Ni är bäst tjejer!