- nottoday -

YOUR MY HIGH
 
 Hoppas ni inte missat den här galet underbara låten som bara andas sommar. Blir genomlycklig bara jag hör den haha! 
SENA NÄTTER TOMMA GLAS
 
Hade verkligen BÄSTA midsommaren ever här hemma hos mig i fredags! Det började med att, dels, saknade Sofia kom hem från Stockholm vilket ägde nått så fruktansvärt! Den skiten bor ju där nu utan oss, känns så tomt! Vi var ett gäng tjejer som under dagen åt midsommarlunch, gjorde kransar och bara myste. Sen på kvällen blev det grill och det var då resten av folket kom! Kubbspel, dans, beerpong och en massa annat gjorde att vi höll humöret uppe till typ 7 på morgonen haha! Kvällen/natten/morgonens hjälte var nog Herman Hallén som styrde dansgolvet asså, varje fest borde ha en Herman haha. 
ULTRAVIOLENCE
 
Sorry för dålig uppdetaring på bloggen den senaste veckan men har haft så fullt upp att jag inte haft tid haha. Hade huset för mig själv typ hela förra veckan då resten av la familia var i Spanien. Det var huuuur soft som helst och Agnes, Fille och Anna praktiskt taget bodde här haha! Det var sena nätter, film, musik, prat och skratt och massa mys. Mitt i allt detta kom ju också midsommar som firades hos moi men det tar jag i ett annat inlägg.
 
Bilderna är från förra veckan när Agnes, Elin och jag hade "Bråvalla brunch"! Vi planerade och diskuterade Bråvallaresan. Iiiiiihhhh vi åker liksom på onsdag! HUR epic!!?!?!?!?! Är lite föööör taggad alltså haha. Kommer bli så jäkla grymt! Jag menar Bastille, Lana del Rey, Kanye West, Axwell och Ingrosso, Alesso, Imagine Dragons, Sam Smith, Kings of Leon med mera. Hyperventilerar bara jag tänker på det!