- nottoday -

WAVE AFTER WAVE
 
Alltså K Ä R L E K på vädret! +15 grader och sol! Man bara måste ju vara ute idag. HELT sjukt hur vädret kan göra en så glad. Var och promenerade med Selma i nästan en timme i förmiddags vid Vänern och bara njöt av värmen. 
 
Igår kväll satt jag även och ritade för första gången på länge, igen. Fasen jag gör det alldeles för sällan alltså. Blev ett öga, lite mainstream men gillar att måla ögon, kan sitta och kladda på samma öga i flera timmar. Med musik i öronen försvinner jag lätt i mina egna tankar när jag ritar. Love it. 
WICKED GAMES
 
Happ happ, då va helgen över. Igen. Fasen tiden går för snabbt asså! Men så blir det väl när man har kul I guess för att låta lite klyshig (stavas det ens så haha?). Min helg fick en bra start då mina boots från H&M, som ni ser på bilden här, kom hem till moi! Woop woop!  Ä l s k a r dom!
 
I fredags var vi ett stort gäng som förade hemma hos Robin för att fira att han, Hilja och Benjamin skulle fylla år. Alla tre fyller den 23:e, vad är oddsen liksom? Det var i alla fall huuuuur kul som helst!
 
På lördag kväll drog jag hem till Sofia och åt en fin fin middag tillsammans med resten av Nerja-tjejerna för att än en gång fira Hilja men också Sofia samtidigt, som fyller den 26:e, shit va folk fyller år just nu haha. Midsommar var ju för nästan exakt 9 månader sedan he-he.
 
Annars har jag jobbat under helgen as usual. Var även på lite biläventyr vid kroppkärrssjön med bra sällskap igår kväll. Önskade att jag haft med kameran för det var galet fint! Fick en halvtaskig Iphone bild på det bara som ni ser åvan. 
 
Puss.
I'M STILL WAITING
 
Just nu är dessa två grejer påväg hem till moi! Wohooo! Letade ju ihjäl mig efter dessa lårhöga stövlar i mockaimitation när jag och Johanna var i Göteborg på sportlovet, men de fanns inte någonstans. Men så hittade jag dem på H&Ms hemsida i måndags, var bara tvungen att klicka hem dom. En slapp grå tshirt åkte även med. Ett bra basplagg att ha helt enkelt! Så är hyggligt supernöjd och vill just nu bara att detta paket ska anlända!
 
Puss.