- nottoday -

AYIA NAPA
 
Imorgon drar jag, Fille, Sofia och Anna tillsammans med resten av Karlstads 95or till Napa för studentresa!!!! OMG OMG. Tagga. Hörs om en vecka folket! Puss.
OCH SÅ VAR MAN 19
 
Yep yep, 19 årig tjej här nu då! Inte så jäkla party att fylla just 19 egentligen haha, nu väntar man bara på 20 (systemeeeeet....hehe). 
 
Om jag tänker tillbaks på mig själv när jag fyllde 18 för ett år sedan inser jag hur sjukt liten jag var då. Shit. Liten och naiv, eller ja, jag är naiv fortfarande men bara en aning mindre kanske. Det här året har varit det mest händelserika i mitt liv, for sure. Har lärt mig många läxor 1000 gånger om, begått misstag jag idag gärna ser ogjorda, men så funkar liksom inte livet.
 
De misstagen och de stunder när allt varit SKIT rent ut sagt, har ändå gjort mig till den jag är. Jag har det senaste året känt på jävligt sura heartbreaks, haft det allmänt turbulent med de närmaste, varit less på livet och ibland bara velat gå och gömma mig  och aldrig komma fram igen. MEN det sjuka som slagit mig är att när jag själv har kaosat som person det senaste året, då snackar vi verkligen KAOS med mig själv hur jag ska vara och vem jag vill/"borde" vara,  och när jag nu står här på min 19-års dag omgiven av exakt de vänner jag vill, är jag ändå galet lycklig. Ibland förstår jag inte hur personer i min omgivning orkar med mig och mina konstiga beslut, jag själv orkar inte med mig ibland liksom. Men jag kan inte med ord beskriva hur sjukt jäkla cp lycklig jag blir av mina vänner som alltid trotts alla omständigheter i slutändan finns där för mig. ETT STORT FETT TACK TILL ER. Jag skulle inte vara den jag är utan er. Älskar er och ni vet vilka ni är.
 
Puss.
LEVER I NUET
 
Här uppe ser ni två halsband jag fick med mig hem från stan när jag och Johanna var där i måndags. Det var 50% på alla smycken på Gina, väääärt, så var bara tvungen hähä. Ä L S K A R det stora färglada halsbandet, kommer va dösnyggt till min neonkorallfärgade kjol och vit topp. Sen köpte jag även ett guldhalsband med en liten prästkrage, för att när vi kusiner i vår släkt föddes så "tilldelades vi" en blomma var av farmor. Till exempel Sebastian är en blåklocka, Johanna är en ros och så är ju jag en prästkrage, så därför var det lite cute halsband. 
 
Köpete även den vita bikinin ni ser på bilden, såå behövligt, nu har jag två stycken snygga till Napish. By the way liksom vi åker om två dagar. Holy crap. Sjukt. Och jag ska hinna med att fylla 19 imorgon också haha, mitt i allt. Hade Nerjatjejerna över på en mini födelsedagsmiddag igår här hemma. Det var suuuupermys, ni är bäst tjejer!!!