- nottoday -

RETURN
Åh vilka grymma dagar jag hade i Karlstad. Kom hem igår kväll till Gbg efter att ha försökt ta tillvara på varenda sekund jag hade i hemstaden. Onsdagen inleddes med en långpromenad med min älskade hund Selma, som är den jag typ sakar mest. Hon har följt mig från förvirrad 13-åring och sedan genom hela tonåren. Bättre stöd kunde jag inte haft. Vardagen känns tom utan henne ♥ Sedan tog jag en mysfika men min bästa vän och kusin Johanna, vi hörs rätt mycket även fast vi bor långt ifrån varandra, men det var skönt att ses face to face såklart! Onsdagskvällen spenderade jag med Sofia L, den enda som saknades den kvällen var vår tredje pusselbit Miriam, som oförskämt bor ända borta på Nya Zeeland 
 
På torsdagen tog jag sovmorgon och en megafrukost (tog tillvara på ett välfyllt kylskåp hemma hähä). Sen runt lunch hämtade Micke upp mig och vi spenderade resten av dagen ihop. Galen timing att han var hemma från Jessheim samtidigt som jag var hemma. Har verkligen saknat min störda norgebo!  Höjdpunkten den dagen var nog när vi satt i Mickes uterum och det började snöa!! Jag blev lika glad som ett litet barn haha! Det är första snön jag ser iår, så det gjorde att jag fick riktigt julfeeling. 
 
Nästa tur hem blir vid jul. Och när jag skriver "vid jul" så är det verkligen bokstavligen. Jag jobbar nämligen ända fram till på kvällen den 23:e. Det blir alltså tåg hem den 24:e! Jaja, bättre det än att inte komma hem alls! Ska försöka ta ett tidigt tåg så det får bli julaftonsmorgon med SJ, och sedan julaftonslunch med familjen! 
 
 
GUIDING LIGHTS
 
Det märks verkligen att vi är påväg in i advent och December här i Göteborg. Liseberg lyser i alla möjliga färger utanför vårt köksfönster varje kväll, så himla fint! Atmosphere har blivit en julgran deluxe och parisehjulet glittrar som en discokula. Julstämning x 1000.
 
Har precis damsugit lägenheten och pysslat lite här hemma eftersom jag är ledig idag. Solen skiner för typ första gången på tre veckor haha, så ska ner till stan en sväng sen och sedan till Chalmers för att träffa Elin en liten stund. Fille går i skolan 9-6 hela veckan och Sofia jobbar, så blir lite alone time nu!
 
Men just för att mina kära roomates är borta från lägenheten lite mer än vanligt ska jag faktiskt vara borta ännu mer. Jag åker nämligen till Karlstad imorgon! Känns typ overkligt. Vardagen i Karlstad är liksom såååå långt bort nu. Men pappa kommer till Gbg för jobb och då åker jag med honom hem till KD sen. Stannar till torsdag så om någon som är kvar i Karlstad känner för en fika är det bara att höra av er haha! ♥ Sofia Lind om dläser detta är du redan inbokad på det även fast du inte vet det än, du har inget val 
 
Puss!
 
 
THE ONE THAT GOT AWAY
All this money can't buy me a time machine 
Can't replace you with a million rings 
I should've told you what you meant to me 
'Cause now I pay the price