- nottoday -

ON MY WAY
Bloggandet blir inte prio 1 den här veckan då jag har fullt upp med packning och att fixa saker inför flyttlasset som går mot Gbg på lördag. Är så himla lycklig! Äntligen liksom! Passar också på att njuta all tid jag får med de människor jag inte kommer se på länge. Man ska verkligen hålla hårt i de vänner man älskar! Det är något som slagit mig nu när alla flyttar åt olika håll. Det gör ont att splittras, men de man håller hårt i kommer man ha kvar trots mils avstånd. 
 
THIS SONG
 
 Det här var så vackert att jag bara måste visa er. Originallåten "Let her go" av Passanger har också en speciell betydelse för mig. Så när den här killen gjorde en cover på svenska smälte jag. Wow.
NEW LIFE
Har inte sagt detta på bloggen än för jag har velat vänta lite med den här roliga nyheten...JAG HAR FÅTT JOBB I GÖTEBORG!!! Wooooohoooo!!! Jag var ju nere och sökte för cirka två veckor sedan och för en vecka sedan hörde ett ställe jag lämnade in mitt CV på av sig och ville att jag skulle komma och jobba där. Vart det är jag ska jobba vill jag inte säga för än kontrakt är påskrivet och sånt, bara de närmsta vet än så länge hehe. Så om två veckor (en och en halv typ till och med omg) så flyttar jag från staden jag vuxit upp i, Karlstad, till underbara Göteborg!
 
Längtar så himla mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen asdfghjkl. Vill skapa mitt eget liv och min egen vardag i en ny stad. Nu är jag klar med Karlstad. Är jätteglad att jag vuxit upp här, men nu äre nog haha. Kan absolut tänka mig att bo här när jag skaffat barn och familj i framtiden, men det är typ 10 år kvar tills dess.
 
Har varit med om så himla mycket i den här staden så jag långt ifrån kommer ihåg allt. Alla gator, hus, stränder, bryggor osv. kommer alltid vara stämplade med oförglömliga händelser, både bra och dåliga. Men nu vill jag skapa nya minnen i en ny stad! Och den tanken gör mig så jävla lycklig!
 
Tusen pussar till er alla.