- nottoday -

HAPPY PILL
 
Att ha tid på morgonen och att kunna äta frukost i lugn och ro är något jag saknat de senaste tre åren på gymnasiet. Nu när jag inte jobbar fulltid än eller har plugg, är mogonen höjdpunkten på dagen. Frukost är nog min favoritmåltid på dagen, går att variera så himla mycket liksom. 
 
Har haft fullt upp och jobbat de senaste fyra dagarna. Bland annat börjat dekorera Halloween i butiken redan haha, men såååå kul ändå! Efter att ha tagit en långpromenad med vovven ska jag ta mig ner till stan en sväng. Ska bland annat anmäla mig till arbetsförmedlingen haha. Något jag inte gjort tidigare, happ happ, det är väl lika bra liksom. 
 
Sjukt fint väder idag också. Yay! När hösten har sånna här soliga dagar blir jag glaaaaad, gillar verkligen den här tidpunkten på året! Ha en bra dag nu folk!
 
Puss.
LIFE
 
 
 
Ritat en hel del den senaste tiden, bästa sättet att koppla bort allt. Musik i öronen och pennan i handen. Har haft några jobbiga dagar nu i veckan, så blir väl som lite terapi, typ. Livet går väl helt enkelt inte alltid som man tänkt sig. Och texten till höger hör ihop med bilden jag skissade. Ett citat jag själv kan sätta mig in i väldigt mycket.
 
TATTOO
 
Nej, jag har inte tattuerat mig för er som började undra haha. Som jag skrev i förra inlägget var jag sugen på att måla något, det slutade i de två bilderna här åvanför. Hade sett en liknande tatuering (en riktig), som påminner om den jag målade, bara spårade iväg och tog tuschpennan på armen. Tycker ju att tatueringar är gaaaalet snyggt, men aldrig känt att det är min grej. Det var kul att fejka en i alla fall haha.