- nottoday -

Kärleken
 
 
 Lyssna lyssna lyssna hörrni, det är värt varenda sekund.
 
Det brinner i bröstet varje gång, varje gång du ser på mig
Det brister i rösten varje gång, varje gång jag säger ditt namn
Hjärtat vill slå
Men baby förlåt
 
Vackra vyer
 
Just precis så här vackert är det utanför Liseberg nu.
 
Som ni ser så kan jag inte klaga över de vackra saker jag promenerar förbi påväg till korsvägen när jag ska åka till jobbet. Jag kan ta bussen som går precis utanför min lägenhen typ, men tar hellre en liten morgonpromenad i solen till korsvägen och åker därifrån. Skönt att få komma ut lite innan man är instängd i en butik hela dagen.
 
Det känns så overkligt att det är 1:e maj på fredag. Hjälp. Vart tog tiden vägen? Men men, maj är ju ändå bästa månaden på hela året hähä, speciellt 29:e maj...då en viss person här fyller 20 år. Oooooooo är så exalterad!
 
Nej nu beger jag mig till jobbet!
 
Vi hörs godingar!
Oxygen
Sitter just nu på Condeco med Elin och fikar.
 
Idag har vi mycket bättre väder här i Göteborg jämfört med igår, och våren gör sig påmind igen, love it. Jag njuter av min lediga dag och sitter som sagt och fikar med Elin just nu. Hon passar på att få lite plugg gjort och jag lånar internet av Condeco haha. Perfekt söndagseftermiddag!
 
Är även ledig imorgon och då ska jag luncha med Emelie! Det ser jag fram emot. Ska även försöka få in en springtur i Delsjön imorgon, som är det underbara skogsområdet i Örgryte där jag bor. 
 
Puss.