- nottoday -

Juldagarna
Några fina stunder från de senaste dagarna.
 
Under de senaste två månaderna har jag haft otroligt fullt upp med mitt jobb. Att arbeta i leksaksbutik november december är en grymt kul resa men också rätt krävande. Det är tur att jag har sådana härliga arbetskollegor som bidrar till alla roliga stunder i vår butik! Så när vi nu gått i mål med julhandeln känner man sig matt och tom. Det beror nog på att ens personliga energiförråd varit uppskruvat till 110% så pass länge. Jag jobbade även på julafton, då bara mellan 10-14, för att sedan kasta mig till centralen och ta tåget hem till Karlstad!
 
Kom hem runt 6-tiden precis right on time för kvällens julmiddag med mamma, pappa, Sebastian och farmor och farfar. Julstämningen och julkänslan omfamnade hela mig när jag klev innanför vår tröskel. Det är konstigt nog en känsla jag inte haft så starkt just i år, trots att jag jobbar i en butik som skyltar inför jul i november. Lustigt hur de kan bli. Men att få sitta ner med familjen och frossa i underbar mat gjorde mig lycklig!
 
På morgonen den 25e sprang jag över till Elin och hennes familj för att äta julfrukost. Kändes som om jag var 8 år igen och var hemma hos Elin för att leka med djur och playmobil, fina tider det. Det var mycket mysigt att få träffa familjen Ericsson som jag saknat så! 
 
Runt lunch åkte jag och hämtade Anna då hon skulle fira lite jul hemma hos oss. Fick så gulliga julklappar av henne, min knäppa vän, henne gillar jag. Vi fick även äran att ha med Anna på familjens årliga kalkonmiddag...ja ni hör ju, allt kul som hänt involverar mycket god mat hela tiden haha.
 
På eftermiddagen åkte jag för och träffa Peter och Benjamin, som var hemma från Norge. Jag hade verkligen saknat dessa härliga människor, som alltid får mig att skratta. Det var hemvändar fest på Nöjesfabriken den kvällen, och eftersom jag inte skulle gå, kunde jag skjutsa Ben och Peter till deras förfest, för att sen åka till förfesten som var hos Elin. Där fick jag igen träffa massa folk som jag inte sett på så länge. Händelserik dag med andra ord haha. 
 
Jag skulle börja jobba den 26e klockan 10 så det blev att gå upp i ottan, stabila 05.40, i fredags. Pappa och Sebastian skulle hänga med till Gbg över dagen, så vi körde hit på morgonen. Jag gillar verkligen att resa, så jag hade inga problem med att gå upp, eftersom biltur med kaffe, prat, radiolyssning och fin utsikt väntade.
 
Nu ligger jag här i sängen efter tre roliga jobbdagar och ser fram emot att få jobba några timmar imorgon. Men efter det bär det av mot Karlstad igen för att fira nyår där med chalmersgänget som kommer till min och Elins hemstad. På onsdag kommer Wille dit och jag längtar något så otroligt efter att få hämta honom på stationen, då vi inte har träffats på två alldeles för långa veckor. 
 
God jul och gott nytt år på er! Puss!
 
 
Julstämning
Idag jobbade jag endast mellan 7-11 på morgonen så det blev helt plötsligt en liten ledig dag. Direkt när jag blev klar på jobbet gick jag över till salong Vacker då jag hade bokat tid för att fräscha upp håret med en nyansering. Blev superbra! Mötte sedan upp Madde som slutade kl 12 från vårt jobb och så åkte vi in till stan. Det blev en mysig lunch på EH och stros i butiker för att kika efter julklappar. 
 
Sitter nu i min lilla lägis och njuter av lite julmusik och te haha. Skönt att varva ner! Wille kommer hit snart och då ska vi käka middag och bara mysa.
 
Kyss på er.
Firande
 
Gooooood mat på restaurangen Göteburgare (fyndigt där).
 
I fredags var jag ute med Chalmersgänget och käkade middag på ett superbra ställe här i Gbg, en mysig liten restaurang vid lilla bommen som heter Göteburgare. Hade slutat jobbet vid 8 så det blev en sen middag direkt efter det. Vi firade min Wille som fyllde 20! Verkligen en riktigt trevlig kväll! Även fast vi var runt 20 pers så lyckades vi få det till en mysig liten middag vid långbordet vi skapade. 
 
Pöss.