- nottoday -

Turns two into one
  
 
Justin Timberlakes "Mirrors" är en av de vackraste låtarna jag vet. Blev därför überglad när jag hittade denna cover! Så otroligt fin. Och finare kärlekslåt finns nästan inte. Lyssna nu hörrni!
Looking at you
 
 
Underbara, underbara slottskogen alltså. Sagolikt vackert som ni ser på bilden här som jag tog idag! Känner verkligen att jag har Carpat lite diem just en torsdag som denna haha. Sov hos C i Lerum igår till idag och vi var tvugna att vara i stan tidigt imorse för att han skulle jobba. Snubblade in på centralen redan strax innan kl 8 imorse, tog mig sedan en promenad hem och bergsklättrade lite på Chalmers utsiktsplats. Blir aldrig trött på att kolla ut över vackra Götet.
 
Hängde sedan lite med min roomie Jacob och käkade lunch och degade framför dumdum tv på MTV. När Jacob begav sig mot Chalmers lektionssalar bestämde jag mig för att ta tillvara på det fina vårvädret vi haft här idag, och promenera lite till. Gick runt i slottskogen, lyssnade på musik, kollade på djuren, åkte rutchkana och bara njöt av tillvaron. Efter en timmes promenerande kände jag mig fortfarande full av energi, så jag tog sikte på Majorna och drev runt där en stund för att sedan vända hemåt. Blev en powerwalk tur på cirka 2 1/2 timme haha. Men men, härligt var det!
 
Nu sitter jag här i soffan, mätt och nöjd efter en ruckolasallad med räkor och ba tänkör på livää' som vi i Värmland säger. Imorgon bär det av mot Karlstad, där helgen ska spenderas, mycket kul mycket kul. 
 
Ska nog även lägga mig och börja läsa den sista Fifty shades of Grey boken ikväll, spännande!
 
Puss på er. 
It's a new begginning
 
 
 
Nu bor jag i Göteborg igen! Nu är det jag och min kusin Jacob som har gått och blivit sambos. Så himla kul! Kom ner i lördagskväll och fick installera mig lite i lägenheten för mig själv då Jacob var i Kristinehamn över helgen. Tog en lugn morgon igår och sedan kom C och sällskapade mig runt lunch 
 
Idag har jag och Jacob varit nere på stan och ätit godaste Sushilunchen med mamma som också är i Gbg just nu. Sushi skulle jag nästan kunna äta varje dag, omnomnomnom. Vi passade även på att strosa lite på stan och också ta en fika på Espresso House. 
 
Snart drar mitt schema igång på BR igen vilket känns grymt kul! Målet är just nu att skaffa en egen 1:a någonstans här i Göteborg, vilket är lättare när man har en hyffsat stabil inkomst. Så vet ni någon som hyr ut en 1:a i Göteborgstrakten hör gärna av er! Tar emot alla tips jag kan få! 
 
Puss på er.