- nottoday -

Lycka
 
Måndag och ny vecka nu, helgen som passerade varvade jag med jobb och andra roligheter.
 
Har haft en ledig måndag, behövde ladda om batterierna lite efter en sjukt händelserik helg och vecka. Sovmorgon, långpromenad, kollat serier och bara myst.
 
Helgen gick lite för fort förbi, hade gärna sett att den höll på lite längre. Fick spendera den men en saknad person som förgyllde den till max. 
 
Igår kväll åkte jag hem till Elin för att fira att hon fyllt 20, det blev pizza och soft häng. Bäst är hon min Elinpelin. Vi bor rätt nära varandra här i Göteborg, så det är så smidigt att ta sig mellan våra lägenheter, det gillar jaaaag.
 
Puss på er. 
Ash
Skämde bort mig själv med ett frisörbesök. Rätt så väldigt nöjd tjej är jag nu. 
 
Liseberg
 
Vi drog hem storvinsten på Liseberg i lördags...eller..?
 
Har haft så himla bra besök i helgen! I fredags hämtad jag upp Johanna, Sebastian och Daniel som skulle bo hos mig hela helgen. Hade lördagen ledig, så vi gick på Liseberg! Har inte varit där på typ 4-5 år eller något haha, så det var på tiden. Hade verkligen en sån sjuuuukt rolig dag! Blev dränkt på Kållorado, vettskrämd av Helix och fnittrig av Balder, bra kombination! Nej men Helix var läskig men pirrigt rolig också. Jag är ju rätt höjdrädd hehe, men det gick bra ändå. 
 
Peter och Benjamin var även i Gbg i helgen, så dom mötte vi upp en sväng på Liseberg. Sen igår efter jobbet åkte jag direkt till deras hotellrum och hängde. Vi drog vidare till Harrys, för att senare spontant gå på bio också. Vi såg Magic Mike XXL! Fett bra film ändå hehe. Blir så lycklig av dessa människor.
 
Ja, som ni läser så var denna helg mer än lyckad! Wow! Nu taggar jag inför en ny jobbvecka med lite extra energi i bagaget!