- nottoday -

Good for you
Sommarfeelings på topp.
 
Hej på er! Kom precis hem från jobbet nu. Hoppade av bussen redan i stan och promenerade hem eftersom vädret idag är grymt fint. Hade tänkt sitta i solen och äta frukost imorse, men ställde klockan en hel timme fel. Så när jag precis skulle sätta mig insåg jag att min buss skulle gå om 15 min haha...blev en stressig morgon istället på grund av min tankspriddhet! Men imorgon ska ja njuta frukost i solen istället.
 
Nu ska jag börja laga lite middag och samtidigt se Sverigematchen! Hoppas sååå att vi tar guld ikväll! 
 
Soliga pussar på er.
 
Stand by me
 
Stilig bror och en bild på ett typiskt åskväder i Karlstad.
 
Var hemma över midsommar nu i helgen. Har i princip varit hemma en gång i veckan under hela juni, men alltid kul att få uppleva sommarsverige i både Gbg och KD. YOLO liksom haha. Nej förlåt jag ska inte använda det uttrycket (hehe Elin). 
 
Men hade i alla fall en superrolig midsommar ute på Hammarö hos Amanda med en hel drös härliga människor. Kubbspel och dans hela natten lång!  Är nu tillbaka i Gbg, fick även med mig Vicky och Sofia hit, då dom va på One Direction konserten ikväll. Dom sneakar alltså lite sovplats i min lägis. Alltid kul med besök! 
 
Puss
Fatta de
Bilder från när jag och Elin var i hennes stuga i början på veckan.
 
Alltså wow vilka två härliga dagar jag hade i Elins stuga här på västkusten utanför Göteborg. Perfekt break från vardagen! En minisemester nästan. Vädret var på topp och vi njöt sommarsverige. Att sitta i det inglasade uthuset, dricka vin, lyssna på svensk musik och prata om allt mellan himmel och jord är underbart. En syssla jag gärna gör fler gånger i sommar. Som jag sa till Elin fler gånger under dagarna; Det här gjorde vi bra.
 
Puss.