- nottoday -

Purpose
Några mysiga bilder från den senaste veckan. Mycket fikor och stros på stan på mina lediga stunder.
 
Jag tar varje ledig chans jag får nu till att försöka ta det lugnt och njuta december och att vi närmar oss jul. jobbtempot i min butik är uppskruvat till 1000 just nu, grymt kul såklart, men det tar på krafterna också. Som sagt har det blivit många mysiga fikor, bland annat med min klippa och finfina gnuuuu Elin. Vi körde en dejtkväll med fika och sen Hunger Games på bio, bra grejer!!
 
Det var ju första advent igår också!? Sjukt vad tiden flyger iväg. Kom hem från jobbet runt 6 igår och sen kom Wille hem till mig och så körde vi första advents mys med lussekatter och pepparkakor. Klyschigt men välbehövligt. Bästa avslutet på en fullspäckad vecka. Vi märkte även av stormen Gorm rejält. Snö, hagel, regn, åska, blixtrar och stormbyar. Tur man kunde njuta av att man var inomhus i en mysig lägenhet. 
 
Nej nu måste jag sova, ska jobba extra mellan 7-10 på morgonen imorgon. Vi tomtenissar på BR kör så det ryker just nu! Pepp!!
 
Puss.
Ikea
Världens bästa pappa det där.
 
I onsdags kom pappa till Göteborg för att sova hos mig då han hade lite jobbgrejer i stan. Vi passade då på att, eftersom pappa kom hit med bil, åka ut till Ikea. Jag hade spanat in lite grejer jag ville köpa till min lägenhet. Bland annat en hylla till "köket" (de som jag kallar kök är alltså en av de 4 väggarna i min lägenhet med en köksdelen haha). Det var guld värt att få sällskap dit samt supermys att äta middag på IKEA. 
 
Jag börjar verkligen bli sååååå nöjd över hur min lägenhet ser ut, kan ta lite bilder här snart så ni får se. Den känns verkligen som jag. Tiden går fort, då jag här om dagen insåg att jag har bott i denna lägenhet i nu 8 månader haha. Tänker fortfarande att jag flyttade in förra veckan eller nått, lustigt. 
 
Puss.
 
El Corazon
 
Lördagens personalmiddag på Tapasrestaurangen El Corazon var helgens höjdpunkt!
 
Snacka om att jag fick äta god mat i lördags! Det var dags för höstens personalmiddag och vi körde Tapas all the way. Det var verkligen en grym restaurang som jag är helt säker på att jag kommer besöka igen. Kvällen blev hur lyckad som helst!
 
När vi hade käkat klart drog några av oss vidare för lite häng på Bee bar och sedan avslutades kvällen med dans hela natten lång på Gretas. Tusan vad kul jag hade!
 
Tack till alla som var med och förgyllde kvällen till max!