- nottoday -

Halloween
Paraplylampor i träden och varm choklad med kanel och hasselnöt. 
 Ett Liseberg dränkt av pumpor och Halloweenpynt. Fin utsikt över korsvägen från det stora Pariserhjulet.
 
I år har Liseberg Halloweenöppet för första gången. Tänk er "jul på Liseberg", fast med pumpor istället haha. I måndags gick jag och Wille nämligen dit för att se hur det var. Jag slutade jobbet i hyfsad god tid så vi körde ett kvällsbesök i parken. Dekorationen var riktigt snyggt gjord och det var en väldigt mysig halloweenstämning över hela Lisebrg. Det var även några attraktioner öppna, så vi åkte det stora Pariserhjulet. Jag må va rätt höjdrädd men tusan vilken vacker utsikt det är där uppe ifrån. Vi kunde kika ut över fina Göteborg i höstmörkret. 
 
Puss och kyss. 
Vardagskärlek
Bananpannkakor, blåbär och kvarg. Mhmm detta är jag töntig förtjust i.
 
Ja det är väl de små grejerna i livet som lyser upp ens vardag. Till exempel när jag gör mina supergoda bananpannkakor till frulle, det är grejer det. Idag blir det en ännu lyxigare morgon då jag strax ska in till stan och möta upp Annapanna som kommer på besök. Blev väldigt överraskad men åå så glad när hon ringde igår och sa att hon skulle komma hit. Som sagt, de är dessa små grejer/händelser som gör en superlycklig ibland. Saknar ju min värmlänning mycket, så nu är det tur hon kommer hit. Och även så att jag får prata av mig på värmländska lite haha, det sitter ju ändå i rötterna hos en. 
 
Puss på er. 
Nattliga äventyr
Titt på na' va fin ho' äääääär min Gnu.
 
Har varit ute på en hel del promenader den senaste tiden. Nu när det börjar bli mörkt så tidigt är det rätt mysigt faktiskt (kommer säkert ta tillbaka det påståendet om några veckor när är typ 4 ljusa timmar på dagen haha...). Fördel nr. 1 är väl att Lisseberg är fiiint upplyst. Det gillar jag, med tanke på att jag bor i närheten och åker/går förbi varje dag. Ska absolut gå på Jul på Liseberg i år igen, det var 1a gången jag var där förra året, blev verkligen positivt överraskad. Fördel numero dooooos är att jag gillar att gå in i min egna värld av musik med lurarna i öronen och bara strosa bland gatlyktornas ljus, fina grejer det.
 
Kan väl även passa på att ge lite kärlek till Elin när jag ändå är igång och skriver, och för att jag la ut bilden på henne här uppe utan att fråga heehe...Nej men det jag skulle komma till är rent ut sagt att hon är bäst. Längtar tills vi sitter i varsin gungstol på ålderns höst och pratar om våra mysiga promenader i Göteborg och om våra underbara liv som vi förhoppningsvist levt då. Dig gillar jag. 
 
Puss och kyss.