- nottoday -

Reunion
Miriam aka Kurre aka Hulken och vår mysfika.
 
Körde en 24 timmars visit till Karlstad tisdag till onsdag. Lite flängit med kul! Hade en bestämd träff med Miriam, som jag inte sett på superlänge, och sen skulle jag täcka upp läget lite i hemmet. Promenera med hund, skjutsa och hämta familjen och annat smått och gott. 
 
Kom till KD i tisdags alltså och tog en långprommis med Selma direkt. På eftermiddagen/kvällen mötte jag upp Miriam och så åkte vi in till stan. Det var sååå kul att ses och bara prata om allt mellan himmel och jord, samtidigt som man fikade och blickade ut över fina torget i Karlstad. Nostalgifeelings deluxe! (...Sofia du var saknad you knoooow, 2/3 bara var ju samlade)
 
Onsdagen startade jag också med en promenad med Selma. Vi prickade in typ den enda tiden på dagen som det inte var grått eller regnade, flyt verkligen, så vädret bjöd då på strålande sol och blå himmel haha. Efter det åkte jag och hämtade upp Anna och så åkte vi hem till mig. Blev en kaffe på altanen och soft häng! Skjutsade sedan henne till jobbet vid kl 12 och passade på att hämta upp lunch till mig och mamma från restaurang Oliven, deras sallader är gööörgoa!
 
Jag gav mig ut och sprang en sväng också innan jag skulle kasta mig på tåget till Gbg igen. Skönt att springa av sig lite energi när man ska sitta stilla i några timmar. Kom hem till att min guldklimp i vardagen fixat middag, så vi käkade och kollade på Champions League, ultimat kväll med andra ord. 
 
Idag tog vi mysfrulle framför Nyhetsmorgon. Jag åkte sedan till tandläkaren vid 10.30 för att fixa en tand som dom byggt fel (har ju några "fake" tänder haha eftersom mina riktiga var skeva). Så nu är leendet fixat! Åkte efter det hem till min lägenhet och storstädade, vilket verkligen behövdes, grym känsla nu när det blev så fint. Ska ut och träna sen och handla lite inför kvällens middag! Det blir att jobba jobba jobba de kommande dagarna då vi har 25% rabatt helg för medlemmar i butiken i helgen. Kom åååå köp!! Haha!
 
Puss på er. 
Kärlek
- Kärlek till killen i mitt liv
- Kärlek till att hela staden börjar blomma 
- Kärlek till att vädret är så fint
- Kärlek till att jag äntligen kan cykla (då jag lämnat in cykeln på lagning och fått den fixad hehe..)
- Kärlek till den här dagen
- Och lite extra kärlek till Wille igen
Sola i Karlstad
 
Goa dagar hemma i Karlstad förra veckan.
 
Förra veckan var jag hemma i kära Värmland och hälsade på, får alltid sådan energiboost av det. De Värmländska skogarna göra något med en alltså! Även fast mitt hjärta bankar hårt för västkusten också. 
 
Dagarna bjöd på sol och vår. Lunchade med Sebban de första jag gjorde när jag kom dit, mysigt att få lite egentid han och jag. Vi har även hunnit med att kolla in kläder inför hans student och bal, sååå spännande projekt! Det känns lite lustigt att min bror tar studenten, då jag själv minns när man jag sprang ut från dörrarna på skolan i studentmössa som om det var igår. Men, det är ju faktiskt två hela år sedan haha.
 
Fick även mycket härlig tid med Selma, och passade på att njuta långa skogspromenader och inse hur mycket roligare det är att promenera med hund än utan. Saknar min lilla vovve i vardagen i Göteborg!
 
Xoxo.