- nottoday -

Reunion
Miriam aka Kurre aka Hulken och vår mysfika.
 
Körde en 24 timmars visit till Karlstad tisdag till onsdag. Lite flängit med kul! Hade en bestämd träff med Miriam, som jag inte sett på superlänge, och sen skulle jag täcka upp läget lite i hemmet. Promenera med hund, skjutsa och hämta familjen och annat smått och gott. 
 
Kom till KD i tisdags alltså och tog en långprommis med Selma direkt. På eftermiddagen/kvällen mötte jag upp Miriam och så åkte vi in till stan. Det var sååå kul att ses och bara prata om allt mellan himmel och jord, samtidigt som man fikade och blickade ut över fina torget i Karlstad. Nostalgifeelings deluxe! (...Sofia du var saknad you knoooow, 2/3 bara var ju samlade)
 
Onsdagen startade jag också med en promenad med Selma. Vi prickade in typ den enda tiden på dagen som det inte var grått eller regnade, flyt verkligen, så vädret bjöd då på strålande sol och blå himmel haha. Efter det åkte jag och hämtade upp Anna och så åkte vi hem till mig. Blev en kaffe på altanen och soft häng! Skjutsade sedan henne till jobbet vid kl 12 och passade på att hämta upp lunch till mig och mamma från restaurang Oliven, deras sallader är gööörgoa!
 
Jag gav mig ut och sprang en sväng också innan jag skulle kasta mig på tåget till Gbg igen. Skönt att springa av sig lite energi när man ska sitta stilla i några timmar. Kom hem till att min guldklimp i vardagen fixat middag, så vi käkade och kollade på Champions League, ultimat kväll med andra ord. 
 
Idag tog vi mysfrulle framför Nyhetsmorgon. Jag åkte sedan till tandläkaren vid 10.30 för att fixa en tand som dom byggt fel (har ju några "fake" tänder haha eftersom mina riktiga var skeva). Så nu är leendet fixat! Åkte efter det hem till min lägenhet och storstädade, vilket verkligen behövdes, grym känsla nu när det blev så fint. Ska ut och träna sen och handla lite inför kvällens middag! Det blir att jobba jobba jobba de kommande dagarna då vi har 25% rabatt helg för medlemmar i butiken i helgen. Kom åååå köp!! Haha!
 
Puss på er. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress