- nottoday -

Trysil
Några snapshots från förra veckans skidsemester i Trysil med Wille och hans familj. 
 
Hade ett lite bonuspåsklov förra veckan som ni ser här! Jag har bara åkt slalom en gång förut i mitt liv, när jag var typ 11 haha, så mina skills på det området är inte stora. I min uppväxt har vi aldrig åkt på skidsemester, utan istället föredragit varma sandstränder och dylikt. Jag har alltid velat lära mig åka bättre skidor, och nu har jag fått chansen!
 
Skulle först åka upp till Stockholm och Wille den 1e april, eftersom han hade varit där hemma över påsken hos sin familj, och så skulle vi få några roliga dagar i huvudstaden tillsammans. Men lyckades få en släng av årets influensa som deckade mig totalt...Det var en ny upplevelse att ta hand om sig själv med 40.5 i feber haha. Knaprade i mig några alvedon på den fredagen (1:a), och segade mig till tåget mot Sthlm vid halv 9 tiden på kvällen. Allt jag ville var bara att få komma till Stockholm, träffa Wille och bli frisk inför Trysil. 
 
Såååååå dagarna i huvudstaden spenderade jag med feber i en soffa haha, just snyggt. Men målet blev ju istället att försöka bli fit for fight inför måndag då vi skulle åka skidor. På något magiskt sätt, eller ja, med mycket vila (och en stor dos kärlek) lyckades jag återhämta mig till dess att vi kom upp till Trysil. Ingen var lyckligare än jag då haha! 
 
Vi var där i fyra dagar som kantades av superrolig skidåkning, god mat, härligt sällskap och mysiga after-ski eftermiddagar. Min skidåkning förbättrades markant, vilket var tokgött! Vädret var väl lite sisådär, då det var grått och regnade största delen av dagarna, men men vad gör det när allt annat var helt underbart! 
 
Den semestern gav mig energi x 1000 som jag nu kommer leva på ett bra tag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress