- nottoday -

RIVIERAN
 
 
 
 
Det har varit lite tyst på bloggen de senaste två veckorna, vilket betyder att jag haft fullt upp med massa annat roligt! Sommarens fantastiska avslut blev min och Willes resa till Frankrike. Något jag längtade efter något otroligt de veckorna vi var ifrån varandra. 
 
Sista dagen jag gjorde på BR och sommarschemat för detta år var även samma dag jag skulle åka till Stockholm och Arlanda. Lite gambling från min sida kanske att boka tåg 18.30 kvällen innan man ska med ett flyg från en stad på andra sidan landet hehe. En söndrig bro gjorde att det blev totalstopp i tågtrafiken både från och till Göteborg, vilket försatte mig i en lite stressig situation. Paniken över att kanske missa flyget. Men tack vare några riktigt snabba reperatörer kom vi iväg med tåget bara 1 och 1/2 timme senare. Lättnaden!!! 
 
Så med facit i hand kom jag till Stockholm på natten den 15 augusti och fick äntligen träffa Wille igen! Vi hann med flyget till Frankrike och fick njuta av en undserbar semester. Här uppe ser ni några bilder från resan, tänkte skriva lite mer om den i nästa inlägg, där fler bilder kommer med också.
 
Puss.
SUICIDE | SQUAD
 
 
Felicia x 2, här ser ni också mitt lilla halsband med en måne på som är en favvis just nu.
 
Helg hörni! Tjuvstartade helgen redan igår med massa kul. Jag och Viktor stängde butiken tillsammans, och kände att vi ville göra något med fredagskvällen. Vi mötte därför upp Christoffer efter jobbet och så gick vi tre hem till Viktor och lagade mat ihop! Sedan hade vi även bokat in att gå på bio och se Suicide Squad! SOM jag har velat se den filmen! Så vi tre mötte även upp Fredrik som skulle med på biodejten och åkte till Bergakungen. Filmen var lite rätt grymt skiiiiitbra!! Den har fått rätt mycket negativ kritik i medier, ganska orättvist tycker jag nog. Men jag har även lyssnat på filmens musik i typ 1-2 veckor, vilket nog gjorde upplevelsen ännu bättre! 
 
Idag har jag en ledig lördag, vilket har bestått av lugn frulle (det kör jag i och för sig alltid haha?), ärenden på stan och gym! Fem av fem toasters helt enkelt.
 
Hoppas ni får en bra helg allihop!
TROPICAL FEELS
 
 
Blev med IPhone 6 och ett nyss skal idag, där ser man! Är rätt så toknöjd! Skulle bara ner till Telenor och kolla hur mycket de kostade att uppgradera mig till en 6a, visade sig va enklare och mycket billigare än jag trott, så jag slog till hehe. Känns superkul! Får alltid grym hjälp på Telenor i Mitt i City i Karlstad!
 
Jag är i finstaden och myser fram till onsdag, då det bär av mot Göteborg igen. Lyxigt med några dagar i Värmland!