- nottoday -

RIVIERAN
 
 
 
 
Det har varit lite tyst på bloggen de senaste två veckorna, vilket betyder att jag haft fullt upp med massa annat roligt! Sommarens fantastiska avslut blev min och Willes resa till Frankrike. Något jag längtade efter något otroligt de veckorna vi var ifrån varandra. 
 
Sista dagen jag gjorde på BR och sommarschemat för detta år var även samma dag jag skulle åka till Stockholm och Arlanda. Lite gambling från min sida kanske att boka tåg 18.30 kvällen innan man ska med ett flyg från en stad på andra sidan landet hehe. En söndrig bro gjorde att det blev totalstopp i tågtrafiken både från och till Göteborg, vilket försatte mig i en lite stressig situation. Paniken över att kanske missa flyget. Men tack vare några riktigt snabba reperatörer kom vi iväg med tåget bara 1 och 1/2 timme senare. Lättnaden!!! 
 
Så med facit i hand kom jag till Stockholm på natten den 15 augusti och fick äntligen träffa Wille igen! Vi hann med flyget till Frankrike och fick njuta av en undserbar semester. Här uppe ser ni några bilder från resan, tänkte skriva lite mer om den i nästa inlägg, där fler bilder kommer med också.
 
Puss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress