- nottoday -

FIKA 2.0
 
Igår efter skolan mötte jag upp Madde i stan och så körde vi en super-jul-deluxe-fika på EH. De e najs (ni som förstår ni förstår haha). Vi kände att det var vi faktiskt värda mitt i plugg och julhandel. Tokmys.
 
Mötte sedan efter det upp Wille och Magda och så åkte vi hem till Viktor för lite julmys med V6 gänget. Hämtpizza, glögg, skumtomtar och gött häng med andra ord. Och så smeds det lite planer inför nyår..Wehuuuu!
 
Nu kom jag ganska nyss hem från skolan och har knaprat i mig lite mellis innan träning. Anatomikursen vi läser just nu tar upp max av min energi, den är krävande men väldigt rolig. Ska ä n t l i g e n träna idag också efter en seeeeg himla förkylning. Hoppas hoppas hoppas kroppen hänger med. Har inte tid att bli dålig igen haha! Det är såklart Zumba som står på schemat hehe.
BIRTHDAY BOY
 
Mycket firande nu den senaste tiden, Wille hann med att fylla 21 också i söndags!
 
Har haft en ledig helg med pöjken nu! Det var ju lite special special för att Wille fyllde år såklart! I lördags tog vi en lugn morgon och spenderade sedan några timmar i skogen uppe vid Skatås och promenerade. Vädret (som bilden bevisar) är väl inte supervintrigt, utan rätt grått och varmt här i Göteborg just nu haha...Hoppas det vänder! Sedan strosade vi förbi ICA focus och handlade skaldjur, baguette och vin som blev Lördagens pre-födelsedagsfirande. Mycket mycket goooott!

I söndags så bjöd jag med Wille på att käka hotellfrukost på hotell Odin, som en roligt grej. Man vill ju nästan käka hotellfrukost varje dag. Så vi satt lääänge och njöt av gott kaffe, pannkakor, färskt bröd och massa annat. Eftermiddagen bjöd på dubbeldejt för mig med Wille och Karl, då vi gick på bio! Vi såg Dr. Strange! Snacka om att den filmen överträffade mina förväntningar! Helt klart sevärd hörrni. Efter bion gick vi tre och åt middag på The Barn inne i stan. Bra avslut på en bra helg!
 
Klapp och kyss. 
 
JULIGT
 
 
Jul på Liseberg igår med kärleken!
 
Jul på Liseberg skulle jag vilja gå på varenda år! Missade förra året så blev extra glad igår när jag och Wille kunde strosa runt bland alla fina ljus och små bodar. Egentligen var min stora jakt för kvällen att få tag på ett knäckäpple med strössel, som jag suktat efter ett braaa tag. Det fanns inte sådana när vi var på Halloween på Liseberg, så nu var jag bestämd att försöka hitta hehe. Till min stora lycka fanns det i boden Bergs knäckäpplen wiihuuuuu! Lyckan!!!
 
Börjar äntligen bli frisk från min nedrans förkylning som förföljt mig en vecka nu, puhh. Låg deckad med feber i helgen (jobbade lite ändå), och nu känner jag äntligen att jag är på bättringsvägen. Blir galen av att inte få träna, drar några små zumbasteg här hemma nu, men allt jag vill är att få gå på passen haha! Nästa vecka då ni!
 
I helgen blir det även lite firande, då Wille fyller 21 på söndag! Hoho! Jag är ändå fortfarande ett halvår äldre hehe. 
 
Poss poss.