- nottoday -

LONG TIME
 
 
Whaa haha nu var det en månad sedan jag kikade in och skrev här, kan någon snälla få tiden att inte flyga förbi.
 
En liten recap över vad som hände i november daaa, okej let's go:
 
- Började använda vinterkläder och accepterade att okej nu är det kallt och ja jag bor på västkusten vilket betyder att det blåser 24/7.
- Läste de sista veckorna på min kurs Socialpsykologiska perspektiv på idrott och fick upp hoppet om att psykologi kanske är min grej ändå (bör påpekas att det var mitt struggle ämne på gymnasiet).
- Hade tenta (okej det var förra veckan haha) och hade pluggdejter med klassisarna i skolan där vi fasade för alla miljaaaarder begrepp som ingick i kursen, but it turned out OK.
- (Kul med lista i punktform-isch, märks det att jag börjat plugga? Nä inte alls. Bara att den enda formen jag antecknar i är i punktform, praktiskt)
- Gick på Halloween på Liseberg med Wille! Det var en av våra första riktiga dejter förra året, så vi körde en favorit i repris. Det blev även varm choklad och lisebergshjulet iår!
- The big thing i november var att jag åkte utomlands med la familia (för två veckor sedan nu) till Gran Canaria för att fira pappa som fyllde 50! Lägger upp lite bilder från resan snart.
- The next big thing i november var att jag och Wille den 29:e firade 1 år tillsammans. Han är livets liv han.

Lite listat och enkelt sådär. Det hände en hel del med andra ord! Dyker upp lite fler inlägg här inom kort. 
 
Pöss på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress