- nottoday -

Huvudstaden
 
Ja i helgen var jag återigen på besök i vår vackra huvudstad.
 
Fredag till söndag förra veckan drog jag en weekend i Sthlm, för att träffa Johanna såklart! Då jag hade varit sjuk dagarna innan var jag lite orolig att jag skulle vara just för sjuk för att orka åka. Men febern försvann på fredag morgon vilket var en seger! Jag åkte med MTR express, istället för SJ, då prisskillnaden var rätt stor mellan de olika tågbolagen. När jag klev ombord på MTR tåget kändes de som att jag satt på "segertåget" i Hunger Games påväg mot distrikt 1. Galet fancy med andra ord, det var ett tåg 1000 gånger modernare än SJs. Dock kör MTR bara Sthlm-Gbg, men men, fett bra när jag nu för tiden har finfina anledningar att åka dit (Johanna som bor där och även Willes hemstad). 
 
När jag kom upp dit på fredagen fick jag strosa runt lite på stan själv innan Johanna hade slutat jobbet. Det känns ändå som att jag lär mig mer och mer om staden nu. Lyckades även stöta på en "gammal bekant" från Karlstad under dagen på stan, vad är oddsen ibland känner jag, att man springer in i så oväntade människor så man på riktigt tror att någon "där uppe" sitter och planerar allt bara för att "få sig ett gott skratt" åt en. Om jag skriver att personen jag sprang in i bidrog med lite eh.."roliga" konsekvenser efter Ayia Napa så vet jag att ni är några som förstår haha. 
 
På lördagen var det min tur att få sätta mig i Johannas frisörstol och bli fixad. Min blonda färg försvann och jag är numera brunett, ungefär den färgen som mitt hår naturligt sett har. SÅ NÖJD! Johanna är magiskt duktigt. Jag blir så mega stolt över henne när jag ser hur fint hon jobbar och hur hon har skapat ett liv i Stockholm. Wow säger jag bara!
 
Vi passade även på att njuta kvällslivet i huvudstaden lite, så efter hårfix, mysig fika och prat åkte vi hem till Joahnan för att dumpa lite grejer för sedan åka tillbaka in till stan för drink och middag. Vi spenderade kvällen på Vapiano i gamla stan! Det blev en perfekt kväll som inte blev allt för sen, eftersom vi ville vara pigga på söndagen för att gå på stan och besöka fotografiska museet.
 
Allt som allt var denna lilla mini weekend perfect!!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress