- nottoday -

Nike
 
Invigde mina nya Nikes igår, det var nice.
 
Tjoho! Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova, men tänkte ändå knåpa ihop några rader här först. Veckan har gått snabbt, redan torsdag imorgon, gött! Kom ju tillbaka till Gbg i måndags då jag spontant spenderade helgen i Karlstad. Det blev lugnt häng med la familia och en te-dejt med Sofia som också var i KD. Jobbade måndag och har nu varit ledig i två dagar. Jobb veckan ut som gäller nu!
 
Idag har jag varit produktiv på hemmafronten då jag hunnit stortvätta, städa samt inhandla lite smått och gott till lägisen. Inte några superspännande grejer utan lite bra att ha saker som glödlampor, ljus och tavelramar. Har fått upp lite nytt på väggarna som jag ska visa er.
 
Jag passade även på att gå på ett roligt och otroligt svettigt zumbapass nu under kvällen. Energin jag får av det är oslagbar! Så det blev sen middag vid 9 tiden, laxröra, couscous och grönkål. Supergott och enkelt! Johanna introducerade mig för grönkål när vi lagade mat hemma hos henne i Stockholm, vädligt gott, billigt och nyttigt.
 
Nej nu ska jag sova, godnatt, sovgott, dröm sött på er (Anna den meningen är lite extra till dig).
 
Xoxo.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress