- nottoday -

Sthlm
 
Spenderat dagar hos min saknade kusin Johanna.
 
Faktumet att vi inte har setts på cirka 7 månader går knappt att greppa. MEN nu fick vi äntligen chansen att umgås! Jag kom till Stockholm i måndags kväll och har spenderat några finfina dagar här i huvudstaden med min favorit. Eftersom vi pratar i telefon minst en gång i veckan känns de som att vi träffats hela hösten, kanske inte just face to face men ändå. 
 
I tisdags tog vi en heldag på stan. Shoppade, dagdrömde en hel del samt åt godaste thaimat/sushi buffén på en restaurang på Kungsgatan. Mycket gott! Tror verkligen vi pratat konstant sen vi möttes upp i måndags haha, inte en tyst stund, lustigt vad mycket man kan prata om på några få dagar.
 
Igår morse tog vi tåget till Uppsala eftersom vi hade bokat tatueringstid där. Spännande va!? Jag har velat tatuera mig i flera år, men har alltid tänkt att "nej jag vill vänta tills jag blir vuxen" typ. Men så insåg jag för ett tag sedan att jag blir 21 i år, wow vad hände med tiden? Eftersom att Johanna kände likadant tog vi oss i kragen och bokade en tid. Vi har velat ha en form av syster/släkt tatuering som hör ihop med varandra, så fick det också bli. Jag är verkligen så gaaaalet nöjd med slutresultatet!!! Känns som att jag alltid haft en tatuering där, det sa verkligen klick. 
 
Sitter just nu på centralen med en kopp kaffe och väntar på att tåget ska ta mig hem till västkusten och Göteborg igen. Det som har varit roligt med denna miniresa är att jag har fått smaka lite på Stockholmslivet på riktigt för första gången. Jag kan räkna antalet gånger jag varit i Stockholm inner city på fingrarna, inte alls många med andra ord. Då kanske för en snabb endags shopping eller studieresa med skolan. Nu har jag fått åka en hel del tunnelbana, lära mig stadsdelar, bo utanför stan, se nya områden och blivit en del av den här staden för en kort stund. Jag gillar det! Något som jag dock slås av är att det är så otroligt mycket folk överallt haha. Göteborg känns inte som en storstad jämfört med detta. 
 
Nej nu kallar Götet på mig igen, gött det!
 
Puss på er. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress