- nottoday -

The year 2015
 
Kör på en klassisk årsresumé, kan ju vara lite skoj!
 
Beskriv året med tre ord.
Svar: Omvälvande, nystartande (är det ens ett ord haha?), inspirerande
 
Bästa bok?
Svar: Jag läste bara en bok under 2015 och den var bland det mest fina jag läst, den heter Sista brevet från din älskade skriven av Jojo Moyes. Det var en 20-års present från min underbara Sofia, tusen tack alltså! Drunknade i den boken något så otroligt under min Barcelonaresa  i höstas. Wow säger jag bara! Språket författarinnan använder är väldigt vackert. 
 
Bästa nya film/serie
Svar: Bästa film...hmm det måste nog vara den nya Bond-filmen och bästa serie som jag såg igen är både Gossip girl och Vänner haha.
 
Bästa köpet?
Svar: Här kan jag nog inte svara en enda sak, men alla fina inredningsdetaljer till min egna fina lägis här i Gbg är jag mycket nöjd med. Det har verkligen blivit hemtrevligt.
 
 
 
 
 Vilka sånger påminner dig om 2015?
Svar: Shots - Broiler  → Gjorde mig pepp på livet igen när årets tunga första månader var över
Fatta de → Sommar på västkusten, Elins stuga, sol och ett glas vin till denna låt
Blank space/Stand by me - Imagine Dragons → Den här mashup:en skickades till mig och den rör mig fortfarande i lillhjärtat faktiskt
Can't feel my face - The Weeknd → Den här låten kom som en slag i ansiktet, wow vad den är nice
Next to me - Otto Knows → Sensommar, bilturer, tankar om nutid och framtid
This Summer - Maroon 5 → Den här spelades flitigt under mina träningspass i sommar, mörk men fin låt
Forever Young - Thomas Stenström → Slutet på något som faktiskt var fint men inte helt rätt
Runnin' - Naughty Boy feat. Beyonce → Sandstrand, Barcelona, medelhav, värme
Fall in love - Benjamin Ingrosso → Höstens anthem, då nya dörrar började öppnas 
Bellagio - Sakarias → Soft häng med Micke i hans källare, kaffe och standard Halo spel på tvn
Stationen - Miriam Bryant → Senhöstens och vinterns anthem, tänker på många fina människor i mitt liv när jag hör denna
Not too young - Sabina Ddumba → Nutid, känslor överallt, lycka, lugn och leenden
 
Vem har du umgåtts med mest?
Svar: Anna, Elinpelin och alla mina grymma kollegor på BR är ett givet svar!
 
Vad var din största tabbe under 2015?
Svar:  Oj den här är lite lurig..gjorde en riktigt pinsam grej senast igår hahaha, men den får räknas in till 2016 faktiskt...Så under 2015 får jag väl säga att min största tabbe (för att va lite djup nu) att jag kände att jag tappade bort mig själv för en stund i början på året, en tabbe jag inte kommer göra igen!
 
Vart reste du 2015?
Svar: Reste runt en heeeel del i Sverige med bil och tåg faktiskt! Många småresor! Det var en av mina önskningar inför just 2015, vilket jag verkligen har lyckats med. Utomlands reste jag till Köpenhamn med mamma i somras och Barcelona i höstat med hela familjen, två underbara resor var det.
 
Har du haft ett förhållande under 2015?
Svar: Ja! Och jag är så lycklig över att ha hittat en sån underbar person som gör att jag kan säga just "ja" på den frågan.
 
 
Vilka ser du som de största händelserna under 2015?
Svar: Att jag flyttade in i min egna lägenhet, att jag växte 5492423269 meter som person, att jag fyllde 20 och att jag insett vad som är viktigt här i livet!
 
Har du blivit bättre på något?
Svar: Jag har blivit bättre på att uttrycka mina känslor, något som var mitt mål med detta år också. Jag har de senaste åren tyckt att stora ord och tankar varit jobbiga att säga högt, men man lär sig allt eftersom. Det blir också väldigt mycket lättare att säga stora ord när man har så fina människor runt omkring sig, som förtjänar att höra dessa ord vaaarje dag egentligen. 
 
Vad var extra dåligt med året?
Svar: Att de första månaderna på året var de mest kämpiga och tuffa jag någonsin gått igenom som person, uppbrott är aldrig lätta oavsett hur de händer. Men kan ändå säga att vi alla kanske ibland måste hamna på botten för att inse att vi inte vill vara där, och då finna styrka till att klättra högre än man någonsin gjort förut.
 
 
 
Vad var extra bra?
Svar: Att jag nu i dagsläget funnit så många underbara människor att omge mig av. Att jag bor så fiiint här i Göteborg. Att jag hittat mig själv. 
 
Gjorde du något under 2015 du aldrig gjort förut?
Svar: Flyttade in själv i en lägenhet. Det har varit en ny upplevelse, en otroligt lärorik sådan. Att ha en egen vardag som man bestämmer över själv och att kunna klara sig just helt själv. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Svar: När jag fick reda på att jag kunde flytta in i min lägis såklart. Grät typ glädjetårar! Sen att jag har fått fortsätta jobba på BR har gjort mig väldigt glad, har en så grym arbetsplats. En till grej jag ändå kan svara på denna fråga är också att min egna människa som kom in i mitt liv nu under hösten gjort mig obeskrivligt glad på helt nya nivåer ♥.
 
Vad var din största framgång 2015?
Svar: Att jag har fått jobba kvar och ha ett kul liv här i Göteborg!
 
Största framgång på det privata planet?
Svar: Att jag hittat mig själv. Jag är inte klar med det än såklart, då jag tror att det är något man fortsätter med livet ut. Men nu känner jag att jag hittat helt rätt väg att fortsätta på. 
 
 
 Vem saknade du?
Svar: Min hund Selma även detta år. Det känns tufft att inte få vara med när hon blir äldre, då hon fyller 7 år nu 2016. Tiden går för fort. Det mest tuffa var nu dagarna innan nyår när hon blev akutopererad för livmodersinflammation och vi nästan trodde vi skulle förlora henne. Det var längesedan jag grät så av riktig sorg, usch det var en pers. MEN det härliga i detta är att allt gick bra och att vi i familjen hoppas få många fler fina år med henne ♥. 
 
Vad tänker du göra annorlunda 2016?
Svar: Med tanke på att jag känner mig så i fas med mycket i livet, vill jag hålla denna kursen rätt in i 2016. Fortsätta säga exakt hur jag känner, fortsätta lita på mig själv och fortsätta inse att man som människa förtjänar de bästa, av allt.
 
Tror du att 2016 kommer bli ett lika bra år?
Svar: O ja! 2015 har varit som en berg och dalbana för mig. Just därför tror jag att 2016 kommer hålla en fast kurs rätt upp, rätt upp i allt bra och härligt här i livet!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Svar: Mat mat mat mat mat mat
 
Var du kär någong gång under 2015?
Svar: Ooo ja!
 
Vilka datum kommer du alltid att minnas från 2015?
Svar: Just detta år har jag inte så starka datum jag minns, mest "perioder" eller månader. Augusti var en riktigt fin en, likaså September. Det datum som slår starkast på året är 29/11 
 
Och slutligen: Dina planer för 2016?
Svar:  Att vara lycklig, hur klyschigt det än låter. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress