- nottoday -

Weekend
Bild från en grym lunch med fina Elin i fredags.
 
Vilken kanonhelg det har varit! Jag och Elin valde att tjuvstarta helgen redan i fredags då vi båda var lediga. Träning stod först på schemat, då vi hade bokat in oss på ett CX workout pass kl 11 på gymmet Fysiken. Jag har precis fixat ett gymkort där, då jag lääängtat efter att ha ett fast ställe att träna på. Passet tog rejält på mina magmuskler, och det har varit smärtsamt att ens nysa i tre dagar nu haha. 
 
Sedan spenderade vi hela dagen ihop på stan för att på kvällen åka hem till Viktor och äta middag med chalmersgänget. Jag skriver "chalmersgänget" som ett samlingsnamn för dessa härliga människor jag lärt känna främst genom Elin, men också genom Viktor som jag jobbat/jobbar på BR med ibland samt genom min Wille som också är en del i detta. Känner att allt eftersom jag skriver detta kan jag kalla mig deras utomstående groupie som lyckats fixa så många kopplingar in i deras studentliv haha, men jag står för den stämpeln. 
 
Fredagens Tacokväll slutade upp i en utgång, självklart på Chalmers (ni hör ju vad genial jag är som får studentliv utan själva plugget... fast ibland känns det som jag studerar på Chalmers haha..) och kvällen blev supertrevlig. Lördagen blev jobb, thaimat, Harry Potter och mys.
 
Söndagen bjöd på sovmorgon för både mig och Wille. Senare på dagen fick vi feeling och åkte och tränade. Jag gick på Zumba, som jag inte dansat på typ över 1 år. Jag fick sådana lyckokänslor av att dansa av mig och bara hänge mig åt musikens vibbar i danssalen. Har saknat att dansa mer än vad jag trodde. Behövde även skaka av mig min träningsvärk lite haha, nu kan jag nästan nysa utan smärta. Med andra ord behöver jag gå på fler magpass för att öva upp den styrkan haha.
 
Kyss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress