- nottoday -

SNAPSHOTS MALLORCA
 
 
 
 
 
 
Några godbitar från Mallisresan. Tänk att om 2 veckor är jag tillbaka vid medelhavet, fast på franska rivieran, med min kärlek.
MY SPOT
 
 
Go'frulle på EH på en ledig dag som denna!
 
En ledig fredag, där ser man! Eftersom jag ska jobba hela helgen så gör det mig ingenting. Planerna för dagen är inte stora, tvätt och träning står på schemat. Denns helg blir lite extra rolig, då Emanuel, Filip och Jesper kommer till Göteborg! Dom ska gå på United vs Galatasaray och låna min lägis. Såååå efter jobbet imorgon åker jag och möter upp dom så ska vi gå ut! Wehey! Jobbar söndag också, men slutar redan 16.30 och då så kör vi en roadtrip tillbaka till Karlstad allihop. Så himla kul!
 
Puss.
LATEST
Ja här har det inte varit så flitigt uppdaterat på typ 10 dagar haha...har haft fullt upp med att komma in i vardagen i Göteborg igen efter semestern. Här uppe ser ni lite bilder från den senaste tiden, tänkte summera lite kort vad jag har sysslat med:
- Förra veckan fyllde Elinpelin 21, vilket firades stort med hela gänget i Slottsskogen, drömmig sommarkväll!
- Har kommit igång på riktigt med jobbet igen vilket är sååå kul!!
- Vädret i Göteborg har varit fantastisk i typ en veckas tid, så har försökt fånga alla ljusa soltimmar!
- I fredags var jag hemma hos Jossan med Viktor, Oscar, Max, Una och Erik och hade en vinkväll med gooood mat. Så härliga människor detta!! Förgyller verkligen vardagen!
- Fick besök av min underbara familj i helgen, bonus var då att Selma kom hit också, wehooo!
- Igår jobbade jag 8-18 och drog sen till gymmet! Känns kul att va igång med styrketräningen mer nu när det den senaste tiden mest varit löpning.
- Idag är jag ledig och har mest pysslat med lägenheterna, och nu ska jag iväg och träna en sväng!
 
puss på er!