- nottoday -

FIRST COFFE
Tog en kaffepaus nu här i Vasastan, en cortado sitter aldrig fel. 
VASA
Lunchade med Wille i Vasaparken förut, lyx lyx lyx.
 
Det är verkligen så himla mysigt att få några dagar här i Stockholm innan jag och Johanna åker till Mallis. Har gått all in för att lära mig denna stad! Efter att jag och Wille hade lunchat promenerade jag runt i en timme typ, gick över till Kungsholmen, in till stan och sedan längs med hela Sveavägen upp till Vasastan igen. Känner mig ändå som en megaturist haha. 
 
Igår var mina föräldrar I Sollentuna för att gå på friidrottstävlingen Sollentuna GP, då min pappa hade några aktiva där han skulle coacha. Så efter Wille hade jobbat klart, åkte vi till Sollentuna för att också få kolla friidrott och hänga lite med mina päron. Vädret var på topp, och kvällen blev supermysig.
 
Xoxo. (..gossip girl....haha)
BÄSTKUSTEN
 
Bästkust, bästelin, bäststuga, bäst allt.
 
Under måndag och tisdag nu var jag hos Elin i hennes stuga här på västkusten. Det blev en mini kick-off på min semester! Wehey! Måndagen bjöd oss på riktigt svenskt regnsommarväder så vi myste inomhus, bakade paj och såg på film. Tur hade vi också, för igår var det soligt! Efter frukost gick vi ut och sprang för att där efter köra lite styrketräning när vi kom tillbaka till stugan. Det är så himla fin natur att springa i just där stugan ligger!
 
Vi hängde sedan i solen, chillade (välförtjänt tyckte vi) och lyssnade på musik. Jag lyckades as per usual bränna mig på näsan haha, svennebanan deluxe. Man luras av att det blåser svala vindar så man inser inte hur mycket solen tar. På eftermiddagen grillade vi en lyxmiddag när ändå vädret tillät uteaktiviteter! Jag tog pendeltåget in till Göteborg igen vid kl 7, då jag packade hela kvällen igår inför mina olika resor. Det var verkligen sååå gött att få lite tid med Elin på kusten, hoooo' eeee' bäst.
 
NU, däremot, sitter jag på nästa tågresa, som ska ta mig till Stockholm. Woohoo!! Ska pussa ihjäl Wille lite när vi ses, jepp, så får det bli!