- nottoday -

BAL / STUDENT 2016
Stiliga hunkar på rödamattan!
 
I söndags gick jag på en veckas semester och åkte hem till Karlstad för att vara med på studentveckan! Det har verkligen varit en cirkus de senaste dagarna, men oj så roligt vi har haft som varit involverade! Allt satte ingång redan i måndags med bal, och Sebastian och Oscar dominerade röda mattan. Bond, James Bond. Vrålåket som skjutsade runt grabbarna i stan var pappa chaufför till, även jag kunde åka med en sväng hehe. 
 
Under dagarna mellan bal och studendagen var det matlagning och pyssel inför mottagning som gällde. Jag och Elin var efterrättsansvariga och hade i onsdags en riktigt bak-kväll och trollade ihop två olika cheesecakes, pannacotta, nutellakaka och chokladdoppade jordgubbar. Snacka om att det fanns något för alla smaker! 
 
Igår var den stora dagen äntligen här och med resultatet i hand gick allt superduperbra! Jag var uppe redan 06.15 och hackade jordgubbar haha! Maten, som var tapasinspirerad, gick hem hos alla glada gäster som ville fira Sebastians student, stämningen och även vädret var på topp! Tänk så fina vänner och familj vi har! Det var smått overkligt att få se Sebastian och hans kompisar ta studenten, tänk vad snabbt tiden går. MEN så otroligt STOLT jag är över min käre bror som fixat både skola och fotboll galant under gymnasiet, han är helt enkelt bäst!
 
Känner mig också så lyckligt lottad som har kunnat vara hemma i Karlstad och vara med under den här veckan. Bättre kunde det inte ha blivit! Jag hann med att gratta och fira alla jag önskade få träffa av de som tar studenten iår. Alla grabbar i Sebastians gäng är så fina, och jag är stolt över hela bunten! 
 
Här kommer nu några snapshotts från gårdagen!!
 
 
Tusen tack till alla som var med igår och firade studenterna och gjorde dagen så bra som den blev!!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress