- nottoday -

Adidas
 
Titta vad som kom på posten här om dagen!!! Tusan vilka fina skor detta är. Liten present till mig själv.
 
Påsk
Dom här härliga tjejerna gör mig så glad!
 
Eftersom jag inte åker hem över påsk, så blir det lite andra trevliga påhitt istället. Igår storstädade jag min lägenhet, lite vårfint kanske man kan säga att det blev. Jag älskar ju att ha ordning och reda runt omkring mig, om det är stökigt i min lägenhet känner jag mig stökig inombords hahah lustigt hur det kan vara. 
 
Lite senare var det dags för vinkväll med Elin och Magda. Det fick bli lite ost och kex också som Elin så fint dukat upp! Vi satt och myste och pratad lite själva först, innan Karl, Fredrik och Gustav kom dit. Vi gick sedan till Chalmers, där det var pubrunda på g. Har alltid lika kul med dessa människor! Kvällen blev 5 av 5 toasters haha. 
 
Idag mår jag väl lite som förtjänat hehe... Så tog en lugn dag i sängen med film och te. Tog tag i livet lite förut och duschade för att sedan möta upp Madde på stan. Vi gick och åt en tidig middag på O'Leary's! Görgott med hamburgare och Cola, väldigt välbehövligt .
 
Nu är jag hemma igen och det ska bli en tidig kväll för att ladda upp inför jobb hela denna påskhelg. Tagga!
 
Puss på er och glad påsk!
Leva livet
Elinpelinselinhelinmelin
 
Wow säger jag bara! Vädret, o m g. Vi blir så bortskämda med vår just nu här på västkusten. Wille och jag spenderade förmiddagen på lägenhetshusets stora balkong/terrass-yta på högsta våningen i solen och pluggade. Jag pluggar inför högskoleprovet, inte lätt att väcka min mattehjärna som sovit i 3 år haha. Blev även att äta lunch där i solen, det värmde sååååå härligt. 
 
Mötte upp Elin vid kl 3 och tog en promenix runt stan. Hamnade sedan på ett fik och myste med lite kaffe och prat. Vi gick därefter och handlade och gjorde en supergod sallad till middag, söndagskvällar är mina och Elins kvällar det.
 
Ligger nu i sängen, nyduschad och lite varm om kinderna för att man känner att solen har tagit. Goaste känslan! Imorgon är det jobb 8-18 som gälller! Pepp!
 
xoxo.