- nottoday -

Helg
God mat och vacker utsikt!
 
Och så var det helg igen! Jag tycker verkligen att veckorna springer förbi just nu, våren kommer med stormsteg. Slutade jobbet kl 18 igår och drog nästan direkt in till stan efter det, för att möta upp Madde. Vi gick och satte oss på Vallgatan 12 vid domkyrkan och beställde lite snacks och vin. Det blev en supermysig kväll med massa prat och skratt. 
 
Vaknade upp hos Wille imorse och eftersom vi båda är lediga idag, så tog vi en lugn morgon och frukost. Sedan begav vi oss ut till IKEA bäckebol, för att kolla lite grejer till Willes place. Det blev såklart en obligatorisk lunch där med mos och köttbullar. Bästa som finns! Sist vi var där hade ju jag (på egen korkad glömska) fått i mig laktos och min mage förde ett smärre krig med mig, så det var en go revansch att gå runt på IKEA och må bra haha.
 
Vädret har varit smått otroligt idag, så vi passade på att sätta oss utanför lägenhetsfönstrena på taket i solen när vi kom hem. Utsikten är ju amazing! Det värmde så gott där mot husväggen, och supportrarna från IFK Götebrog och Djurgården hördes mer än tydligt från Ullevi haha. Ser fram emot när det är konserter där man kan sitta och lyssna på. 
 
Puss och kyss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress