- nottoday -

Drömmiga dagar
 
 
 
 
Det enda ordet jag hittar för dagarna (dagen? Haha) jag spenderade med Johanna här i Göteborg är WOW!
 
Ja ni läste rätt, jag hade lyxen att få besök av Johanna i veckan, snacka om att vi har carpat diem. Hon kom hit med tåget i tisdags kväll, då hämtade jag och Wille upp henne på stationen. Vi svängde förbi Willes lägenhet så hon fick se hur vi bor när vi bor där haha, men sedan åkte jag och Johanna vidare till mig för att ha en riktig catching up - myskväll. 
 
Onsdagen ville vi ta tillvara på till 110%, då jag skulle upp och jobba dagen efter (igår). Vi startade upp med frulle i solen utanför min lägenhet för att sedan strosa in till stan och kika lite i butiker. Lunchdejten var planerad i Villa Bellparc i Slottsskogen, och eftersom vädret var högsommarvarmt passade det superbra. Villa Bellparc har nämligen en superstor uteservering vid slottsskogsdammen, så där satt vi och gottade oss ett bra tag. 
 
En promenad i Botaniska trädgården var ett givet val efter de, då hela parken står i full blom. Det var som att promenera runt i en saga! Vi fick sådana härliga lyckorus haha! Värmen var ju beyond underbar, så efter botaniska ville vi fortsätta va ute i solen. Tog därför med Johanna till fiket Le Petit i Haga, där vi kunde sitta mot stenväggen och dricka latte samtidigt som vi tittade på folk och pratade. 
 
Kvällens middag blev en enkel sådan i min lägis, med öppen dörr så att sommarbrisen kunde leta sig in och med musiken ljudandes från mina högtalare. Vi fick feeling efter det och gick då in till stan och satte oss på Hard Rock! Goda drinkar och vin stod på menyn! Vad som inte skulle bli en festkväll blev just en festkväll och vi slutade upp på Trädgråden haha. 
 
Vill skicka tusen pussar till min andra hälft och kusin för att hon boostade min vardag här i Götet! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress