- nottoday -

B'DAY WEEKEND
Några snapshotts från helgen som var!
 
Det här har varit en riktig kanonhelg! Jag och Wille visste sedan innan att vi skulle lyxa till det lite extra då det igår söndag var både min 21 års dag samt att vi firade ett halvår tillsammans. Vi tjuvstartade firandet redan i lördags då vi hade bokat bord på restaurangen Sjömagasinet, där Wille hade ett presentkort vi ville använda. Maten var out of this world, det var länge sedan jag åt så gott! Vi hade trerätterspaketet vilket också var megalyx, så vi satt där och bara mådde gött med andra ord. 
 
Söndagmorgon fixade Wille födelsedagsfrulle deluxe med pannkakor, frukt och glass. Han är rätt så väldigt bäst den där killen alltså. Under dagen åkte Wille till skolan för att plugga en stund då dom är i slutet av sin sista tentaperiod. Då passade jag på att ta en springtur och en mysig lunch. Mötte sedan upp Wille och så åkte vi till Linné där vi skulle spela minigolf! Så himla roligt, jag har inte gjort de på såå många år. Vill nu också flika in att jag vann matchen hehe, eller ja, matchen och matchen men jag vann över Wille med 5 slag haha! Jämnt!
 
Efter minigolfen satte vi oss på Condecos uteservering i Linné och myste. Det var verkligen riktig sommarvärme och linné är en sådan grymt fin stadsdel nu med just alla uteserveringar, lite utomlandsfeeling. Födelsedagen rundades av med ett biobesök igårkväll och vi såg Djungelboken! Den har jag sett fram emot sedan jag fick reda på att djungelboken skulle göras otecknad. Filmen levde verkligen upp till mina förväntningar! Den var grym!
 
Med andra ord har jag känt mig riktigt bortskämd i helgen och jag har min underbara kille att tacka för det! Nu väntar en jobbvecka till och sedan bär det av mot Karlstad och studentveckan! Tänk vad snabbt tiden går.
 
Och tusen tack till alla er som grattade mig igår, ni är för goa!
 
Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress