- nottoday -

GREEN
Eftersom det var så varmt igårkväll bestämde Wille och jag oss för att äta middagen utomhus. Vi klättrade upp på utkiksberget i Lunden, platsen har nästan utsikt åt alla väderstreck vilket var riktigt imponerande. Vi satte oss på en bänk högst upp, njöt av utsikten över Göteborg och hade en supermysig kväll. Vi promenerade hemåt vid halv 10 tiden och spenderade resten av kvällen i soffan framför Prision Break.
 
Idag har jag en ledig dag såhär på en måndag. Det är detta som är så speciellt med att jobba i butik. Det är inte så att vardagarna är jobb 8-17, sen kommer fredagen, det blir ledig helg och sen på söndagen får man ångest över att helgen är slut, nope that's not the case. Alla veckor ser i princip olika ut, men ofta jobb på helgen. Då har jag istället lyxen att få en ledig måndag. Så nu sitter jag här på Condeco på Avenyn och käkar lunch och tittar på människor. Jag gillar det lugna tempot som infinner sig på vardagar, något man sällan tänker på om man inte är ledig på just en vardag. 
 
Har lite ärenden jag ska fixa på stan när jag ätit klart, annars är min plan bara att ta det lugnt idag efter denna hektiska och roliga jobbhelg. Jag vill lätt vara lite föööör produktiv på mina lediga tider, men jag måste påminna min själv om att det är tillåtet att bara ligga inne en hel dag och kolla serier, om man nu vill det haha. Ikväll ska jag äntligen på ett Zumbapass igen! Har jobbat stängning de senaste dagarna jag har velat gå på det, så nu passar jag på när jag har en ledig kväll! Ni vet ju antagligen (om ni läser min blogg lite då och då) att jag älskar att dansa Zumba haha, musiken och dansen gör mig så nedrans glad!
 
Denna vecka är också lite extra speciell då jag fyller 21 år på söndag samt att exakt samma dag, 29e maj, firar jag och Wille ett halvår ihop. Så det blir firande x 2 i helgen! Ska bli superkul!
 
Puss och Kyss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress