- nottoday -

Högsommar
Ja, högsommar är precis vad vi har bjudits på den senaste veckan i Sverige.
 
Att värmen som härjat i landet den senaste tiden överraskade oss rejält är det ingen tvekan om, det har liksom inte ens hunnit bli mitten på maj!? Bara att passa på att njuta! Det har blivit många luncher ute i solen (mycket sushi hehe) samt gött häng med härliga människor. I tisdags var jag ledig, så jag mötte upp Madde på stan vid 12 för just en sushi-lunch i stan. Vi strosade efter det runt en sväng i stadsparken och lekte lite på lekparken som finns där haha. 
 
När Madde åkte till jobbet kom min kusin Jacob ner till stan då vi hade bestämt en fika-dejt. Det var ett tag sedan vi umgicks, så det var superkul att få till en träff. Vi köpte med oss fika från Espresso House och satte oss vid kanalen vid teatern i stan. 
 
Igår tog jag och Wille lite sovmorgon och startade dagen i soffan framför ett GoT avsnitt. Hann med att njuta solen lite innan jag skulle till jobbet, passade på att läsa lite och lyssna på musik. Åkte sedan till jobbet en sväng efter lunch och slutade strax efter kl 8 vid stängning. Åkte direkt efter det till Linné för att ta mig upp till Skansen Kronan. Där uppe hade Elin, Jossan, Ellie, Karl, Erik, Viktor och Wille haft en grillkväll så jag hakade på de sista timmarna på kvällen. Vi satt där uppe till typ klockan 10, då det blev lite kyligare. En riktigt mysig dag var det med andra ord! 
 
Puss.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress