- nottoday -

// BAL //
 
 
Trivs så himla bra i min nya hårfärg och klippning, har min fina Johanna att tacka för det! Nu ser ni också nytillskottet till tatuering som nu pryder min kropp. Tur tatueraren inte skrev semla av misstag, då hade jag behövt börja gilla bakelsen, även fast jag kallar min hund Semla och Selma.
 
Vilken panghelg det har varit! I lördags var det nämligen äntligen dags för bal med en förening på Chalmers tillsammans med min Wille och flera av våra närmsta vänner. Dagen drog igång redan vid halv 10 när jag smet ner till Magda några våningar ner i huset och åt pepparkakor och gjorde mig iordning. 5/5 toasters för en mycket bra morgon det! Sedan åkte jag hem till Jossan där Wille och c.o. redan förberedde brunchen vi skulle ha med 20 andra V-sektions människor. Erik och Wille hade överdimensionerat maten en gnutta haha (men det gjorde att vi igår kunde ha mysigt bakishäng med resterna av maten från brunchen). 
 
Strax efter 2 var planen sedan att bege sig till Chalmers för att få mingla och gå på Spex kl 15 innan vi skulle få skjuts till den hemliga festlokalen. Meeeen vi var några härliga tidsoptimister och rullade graciöst in i minglet 14.50 för att snyggt posera för fotografen för balen, dra varsit glas champagne och sedan sätta oss i en aula som spexet var i. Fint folk kommer sent. Det var nog en rolig syn när ett gäng på 6 personer i frack och balklänning rusar över korsvägen i Göteborgs värsta höstväder på länge. En liten tjej på 7 år gjorde min förmiddag med sitt stora leende och beundrande ögon när hon tittade på oss när vi sprang förbi haha. Cinderella on the run. 
 
Spexet var grymt snyggt gjort och efter det var det bara för oss 190 personer som var på balen att slussas in i bussarna som skulle ta oss till middagslokalen. Stoppet blev vid Läppstiftet vid hamnen i Göteborg, där det hade ordnats med 3 rätters och storband. W O W säger jag bara. Mitt danshjärta sken som en sol när jag fick svänga runt i pardans med Wille på dansgolvet till liveorkester old school style. Han är litte' för fin han min kille. 
 
Vid halv 1 trotsade alla balklädda människor vädret igen, då frackar flög i luften och klänningar blåste upp á la Marilyn Monroe för att springa till bussarna inför nästa stopp för natten. Då hamnade vi i en gammal bryggerilokal till Pripps där festen fortsatte med öl, vin och lite mer dans. Men nu var dansen mer i fist pump style, i kontrast med det svängiga buggstuket i början (kan även ha berott på promillehalten som nog stegrade hos folk in på småtimmarna). M y c k e t kul varjefall! Mitt huvud hamnade inte på kudden för än runt halv 5 tiden på morgonen, med mycket dans och lyckorus i kroppen, tusan vilken fin dag/kväll.
 
Mängden bilder från kvällen är dock få, då allas mobiler knappt såg varken dagsljus eller kvällbelysning. Det var lite av en mobilfri kväll eftersom det hände så mycket annat. Man måste leva lite i nuet, istället för att leva genom snapchatkameran. Får se om jag kan hitta någon duglig bild. Jag ska jobba på det!
 
Nu avslutar jag min roman, poss poss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress