- nottoday -

31 OKT
 
 
 
 
Lite bilder från dagarna här i Stockholm! Det har varit som en minisemester. Fikabilden är från när jag och Johanna var i gamla stan på Café Gråmunken, sååååå gott som ni ser. OCH makeover bilden på mitt hår ser ni också, g a l e n förändring haha. Jag är SÅ nöjd. 
 
Nu sitter jag på Johannas salong och chillar när hon jobbar, åker hem till Göteborg i eftermiddag. Innan dess ska jag få in en kaffe med Gleb och även strosa lite på stan. Jag ska försöka hitta en nudefärgad sjal att ha till min balklänning på lördag. Fööööör jag och Wille + några av våra närmsta vänner ska på en stor bal under hela lördagen wehooo. Sällan man får chans att gå på ett sådant event. Jag har fått låna Johannas balklänning hon hade på studenten som är höstigt vinröd, väldigt vacker med andra ord!
 
Poss.
TEATERN
 
Här sitter jag nu på Södermalm och äter frukost!
 
Eftersom jag har lite av ett höstlov mellan mina kurser nu, passar jag på att åka till Stockholm och hälsa på Johanna! Hon har flyttat in i en superfin lägenhet som jag inte har besökt tidigare, men wow säger jag bara. Jag kom hit igår kväll och då åkte vi direkt hem till henne. Den lilla skitungens balkong är typ lika stor som hälften av min och Willes lägenhet haha. 
 
Nu sitter jag på Teatern i Ringen och käkar frulle nummer 2, för klockan 10 har jag tid att få klippa och färga håret hos Johanna på hennes salong som ligger här på söder. Hon är den enda som får röra mitt hår hehe. Sedan när Johanna jobbar under dagen ska jag in till stan och strosa. Vi ska få fint väder hela helgen vilket jag ser fram emot!
 
Pöss. 
HIT THE HAT
 
 
Hatt-väder idag, en typiskt gråmulen halvregnig dag i Götet.
 
Veckorna verkligen flyger förbi, den här hösten har så många roliga händelser! Då är det okej att tiden går snabbt haha. I helgen var jag i Karlstad fredag till måndag. Myste en hel del med Selma och familjen, härliga höstpromenader och hemmakvällar. På lördagen gick jag även på Oktoberfest med ett gäng härliga människor, fick chansen att träffa Micke som jag inte sett på typ ett år! Galet längesedan! Söndagkväll åkte jag även hem till Micke och Lines lägenhet på Norrstrand och fick se hur fint dom bor, en riktig mysig kväll det. 
 
Vi gör nu sista två veckorna på vår kurs i skolan Sociologiska Perspektiv på Idrott, så nu börjar inlämningarnas datum krypa närmre. Plugg, plugg, plugg!
 
Sitter nu och ska ge mig på en artikel som vi ska ha seminarium på imorgon, men klämde in ett blogginlägg för att få en pluggpaus haha. Ska rensa huvudet med ett Zumbapass ikväll tänker jag. 
 
Puss.