- nottoday -

MONDAY
 
Hahaha hjälp, inser att det (om man kollar mina senaste blogginlägg) ser ut som att det enda jag gör är att fika om dagarna, men det är mest att jag ofta tar kort när jag just fikar hahaha. Här har ni en bild från dagens pluggdejt med Agnes och Nellie.
 
Måndag! Weho! Gillar ändå måndagar, när man vet att veckorna kommer bli roliga ser jag bara fram emot att få starta nya projekt. Just nu i skolan har vi börjat läsa kursen Sociologiska perspektiv på idrott. Den är väldigt bred och lite svårgreppad, men mycket intressant. Vi jobbar just nu med ett grupparbete, så idag satt Agnes, Nellie och jag på Da Matteo 13-16 och pluggade. Vi försökte skapa en fin studiemiljö så vi skulle bli motiverade att plugga haha, det fungerade faktiskt bra.
 
Jag är fortfarande rejält förkyld dock, seeeegt. Vill ju börja träna igen! Men jag får hålla tillbaka, man vill ju inte börja träna när man fortfarande är dålig, så att förkylningen blir ännu mer långdragen. Ikväll kommer även Wille hem från Stockholm vilket ska bli supermysigt. Läste att det är "alla pojkvänners-dag" idag haha, det verkar finnas dagar för allt! (Viktigt att komma ihåg är att kanelbullens dag är imorgon hehe)
 
Eftersom plugget blev klart under dagen har jag bara pysslat här hemma på eftermiddagen. Satte mig i soffan nu och funderar på om jag ska mysa ner mig framför en film, go måndagkväll.
 
Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress