- nottoday -

OKTOBER
 
Bild från i lördags med klassisarna, i bakgrunden skymtar ni även Nellies gaaalet fina lägenhet, som att kliva in i en pinterestbild. 
 
Det känns lite som att den här helgen varade i fyra dagar! Hade en jättemysig kväll med Elin i fredags. Vi kollade på The Notebook, som jag trodde att jag aldrig hade sett, men insåg att jag någon gång för länge sedan kanske har gjort det hehe. Men vi grät väl lite floder och så, fin film och för en som gråter lätt av film (och allt annat) så var det ingen idé att hålla tillbaka haha.
 
Lördag hade vi som sagt häng hos Nellie! Görkul det med, och det blev waaay mer sent än vad vi hade tänkt oss av en chillkväll. Vi satt alla och snackade och drack vin tills vi insåg att klockan var närmre 2 på natten, och jag var nog inte hemma för än klockan 3 (pga himla spårvagnar som inte går så ofta vid den tiden). Jobbade även lördag och söndag, nästa jobbhelg ska vi klä ut oss i halloweentema bestämde jag och Madde och sminka oss lite läskigt kanske, woho!
 
Söndagkväll hade Wille och jag filmkväll och mys i soffan hemma bara. Det behövdes verkligen! Eftersom jag var ledig igår, måndag, så tycker jag att det känns som att det är måndag idag istället. Kom precis hem från skolan och ska börja klura lite på kvällens middag tänkte jag. Igår gjorde jag majs och potatissoppa med timjan som blev grymt god! Det var Magda som bjöd mig på det förra veckan, vilket inspirerade mig haha. 
 
Pöss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress